Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: «Clutch» Τσιλούλης, την στέλνει προσωρινά στην 5άδα!

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: «Clutch» Τσιλούλης, την στέλνει προσωρινά στην 5άδα!
Σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις, ο Σωτήρης Τσιλούλης ήταν ο «σωτήρας» της Λαμίας βγάζοντάς την από την δύσκολή θέση. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το… τρίποντο (0-1) στην Τρίπολη και απολαμβάνουν μία θέση στην 5άδα του πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά!

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε τη Λαμία για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ήρεμα κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να κρατά περισσότερο μπάλα με μοναδική του καλή στιγμή το δύσκολο σουτ στη γωνία του τέρματος από τον Χουλιάν Μπαρτόλο στο 5’.

Στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Νίκο Καλτσά να σουτάρει άουτ μετά από σέντρα του Άλβαρες.

Η Λαμία προσπάθησε να απαντήσει στο 30’ μέσω του Άνταμ Τζανετόπουλου χωρίς να μπορεί να βρει δίχτυα.

Μετά την ανάπαυλα, στο 47’ σε φάση διαρκείας, ο Μιριτέλο εκτέλεσε από κοντά αλλά ο Αστέρας απομάκρυνε. Ο Σουρλής πήρε το… ριμπάουντ και με σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 59ο λεπτό του αγώνα η Λαμία είχε μία καλή στιγμή, αφού κέρδισε φάουλ που το εκτέλεσε ο Αμαράλ. Ο Σίντκλεϊ ήταν αυτός που βρήκε όμως, τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε άουτ.

Άλλο ένα κερδισμένο φάουλ, από τους φιλοξενούμενους στο 65’ με τον Καρλίτος να εκτελεί απευθείας, αλλά με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει με ευκολία.

Ο Αστέρας προσπάθησε για γκολ δύο λεπτά αργότερα με σέντρα του Ζουκάνοβιτς που οδήγησε τη μπάλα στο κεφάλι του Μιριτέλο που τελικά την έστειλε άουτ.

Η Λαμία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 88ο λεπτό του αγώνα. Ο Τόσιτς συνδυάστηκε με τον Τζαγκόεφ και έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, όπου πετάχτηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Αστέρας προσπάθησε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις (90+5’) με τον Νίκο Ζουγκλή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Μουνάφο, Κρέσπι, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Μιριτέλο

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Αμαράλ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0