Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ 3-3: Τιτανομαχία, επικό ματς χωρίς νικητή και ο ΠΑΟΚ... παρακολουθεί!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ 3-3: Τιτανομαχία, επικό ματς χωρίς νικητή και ο ΠΑΟΚ... παρακολουθεί!

Ο Τοπμέλερ ήρθε και άλλαξε όλα τα δεδομένα στην Άιντραχτ. Κόντρα στην Ντόρτμουντ την Κυριακή (29/10) εν όψει της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga, σε έναν αγώνα για... γερά νεύρα, έβγαλε το καλυτερό της πρόσωπο, όμως σε αυτό το επίπεδο η ισοπαλία καμιά φορά αρκεί (3-3).

Οι «αετοί» υποδέχτηκαν την Ντόρτμουντ την Κυριακή (29/10) και, ενώ, φαινόταν να ανατρέπουν το παιχνίδι προς όφελός τους, οι «κιτρινόμαυροι» δεν τους... χάρισαν το τρίποντο.

Το διπλό του Μαρμούς, ύστερα από πέναλτι στο 8’ και γκολ μετά από ριμπάουντ στο 24’, έδωσε ένα αρχικό προβάδισμα στην οικοδέσποινα, που διατηρήθηκε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις ο Σάμπιτσερ μείωσε σε 2-1, μπουστάρωντας το ηθικό των συμπαικτών του.

Με την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Μουκοκό ισοφάρισε σε 2-2 στο 56’, αλλά ο Σαίμπι δεν το άφησε να περάσει, βάζοντας εκ νέου μπροστά την οικοδέσποινα στο 68’. Η Ντόρτμουντ γνωρίζει καλά από... μάχες και ο Μπραντ «ρούφηξε» γρήγορα την χαρά των αντιπάλων του, σκοράροντας σε ένα άδειο τέρμα.

Η ισοπαλία για την Άιντραχτ δεν σημαίνει τίποτα, είναι εδώ, πιο έτοιμη από ποτέ και δίνει ηχηρό μήνυμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλά θα κάνει να φυλάει τα νώτα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντ. Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Μπούτα (61’ Εμπιμπέ) , Σκιρί, Λάρσον, Μαξ (86’ Νκούνκου), Σαίμπι (86’ Χάουγκε), Κνάουφ(73’ Γκέτσε) , Μαρμούς

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ (26’ Μάιερ), Βολφ, Χούμελς (70’ Σούλε), Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαϊνί, Σάμπιτσερ, Οζκάν, Μάλεν (46’ Μουκοκό), Ρόις (65’ Μπραντ), Ρέινα (46’ Ανταγιέμι), Φούλκρουγκ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0