Football Talk

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: «Ήρωας» ο Βέργος σε… νεκρό χρόνο για το πρώτο τρίποντο της σεζόν (video)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: «Ήρωας» ο Βέργος σε… νεκρό χρόνο για το πρώτο τρίποντο της σεζόν (video)

Ο Ατρόμητος «χτύπησε» με τον Ρομπάιγ δύο φορές και ανέτρεψε τα δεδομένα απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά ο Λιάβας είχε τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση ή έτσι νόμιζε τουλάχιστον. Ο Βέργος στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν (3-2), στους Περιστεριώτες.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο εναλλαγές συναισθημάτων ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό (3-2) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  Οι Αγρινιώτες πήραν το προβάδισμα με τον Ντουάρτε, μέχρι ο Ρομπάιγ να πάρει το… όπλο του και να ανατρέψει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα για την ομάδα του, με δύο προσωπικά γκολ. Ο Λιάβας ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, μέχρι ο Βέργος να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Ο Τρεχόν στο 24ο λεπτό σέντραρε προς την περιοχή και βρήκε τον Ντουάρτ, με τον Πορτογάλο να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα από τον Καμαρά αλλά δεν κατάφερε στο τετ-α-τετ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 49ο λεπτό ο Ρομπάιγ έκανε αισθητή την παρουσία του και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Σε προσωπική υπόθεση μετέτρεψε την αναμέτρηση ο Ρομπάιγ, καθώς στο 73 σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος της αντίπαλης άμυνας και δεν δυσκολεύτηκε για να κάνει το 2-1.

Ο Λιάβας όμως εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά και στο 82’ έκανε το 2-2. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού βρέθηκε μετά από μία κόντρα μέσα στην περιοχή και χωρίς δεύτερη σκέψη «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Βέργος σκόραρε δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης με τον επόπτη όμως να σηκώνει το σημαιάκι του. Το VAR όμως είχε άλλη άποψη με το γκολ του Έλληνα επιθετικού να μετράει κανονικά διαμορφώνοντας και το τελικό 3-2.  

Δεύτερη κίτρινη είδε ο Πέρες στο 90+11' με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με 10 παίκτες την αναμέτρηση. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντρα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούντε, Γιουμπιτάνα (46' Βαλένσια), Καμαρά, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι (63' Βέργος)

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83' Ντίας), Χουάνπι , Τορεχόν, Φρ. Ντουάρτε, Πέδρο.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0