Football Talk

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 1-2: «Kane who?», Σον και Ποστέκογλου οδηγούν την… κούρσα του πρωταθλήματος (video)

Κρίσταλ Πάλας  - Τότεναμ 1-2: «Kane who?», Σον και Ποστέκογλου οδηγούν την… κούρσα του πρωταθλήματος (video)

Ο Ποστέκογλου «τρίβει» τα χέρια του και οι οπαδοί τα… μάτια τους με τέτοια Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» δεν κόλλησαν ούτε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-1) και με τον Σον να βρίσκει πάλι δίκτυα συνεχίζουν ολοταχώς για πρωτάθλημα.

Ασταμάτητη δείχνει η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, που παραμένει ακόμη αήττητη 10 αγωνιστικές μετά την έναρξη της Premier League.

Τα «σπιρούνια» βρήκαν τις λύσεις απέναντι στην… σφιχτή άμυνα της Κρίσταλ Πάλας και πήραν τη νίκη με 2-1. «Μαγικός» Σον με οκτώ γκολ σε 10 αναμέτρησης στην Αγγλία έχει κάνει τους οπαδούς της Τότεναμ να… ξεπεράσουν γρήγορα τον Κέιν.

 Ο Αγιού πήγε να αιφνιδιάσει την Τότεναμ με ένα εξαιρετικό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο τρομερός Βικάριο όμως βρήκε απάντηση στο τελείωμα του Γκανέζου.

Στο 7ο λεπτό οι «αετοί» απείλησαν ξανά με τον Έντουαρντ αυτήν την φορά. Όμως και πάλι ο «κέρβερος» Βικάριο δήλωσε… παρών.

Η Κρίσταλ Πάλας έψαχνε το γκολ και τελικά το… βρήκε, αλλά στην λάθος εστία. Ο Γουόρντ ήταν απρόσεκτος και με ένα «άτσαλο» διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 53’.

Στο 66ο λεπτό οι Τζόνσον και Μάντισον συνεργάστηκαν υποδειγματικά βγάζοντας «φάτσα» με το τέρμα τον Σον και σαφώς ο Νοτιοκορεάτης δεν… σπατάλησε την ευκαιρία για το 2-0.

 Η Κρίσταλ Πάλας μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Αγιού να «εκτελεί» τον Ιταλό κίπερ για το 2-1.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας (Ρ. Χότσον): Τζόνστοουν, Γουόρντ, Άντερσον, Γκουέχι, Μίτσελ (70’ Κλάιν), Λέρμα, Ντουκουρέ, Χιούγκς, Αγιού, Έντουαρντ (79’ Ματετά), Σλουπ

Τότεναμ (Α. Ποστέκογλου): Βικάριο, Ντέιβις (46’ Έμερσον), Βαν Ντε Βεν, Ρομέρο, Πόρο, Μπισουμά, Σαρ, Ριτσάρλισον (64’ Τζόνσον), Μάντισον (89’ Γκιλ), Κουλουσέφσκι, Σον


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0