Football Talk

Οι Άγγλοι στα πόδια του Φορτούνη: «Ξέρουμε τι έχει περάσει, μας έκανε να μοιάζουμε με ομάδα National League!»

Οι Άγγλοι στα πόδια του Φορτούνη: «Ξέρουμε τι έχει περάσει, μας έκανε να μοιάζουμε με ομάδα National League!»

Η απόλυτη αποθέωση από τους Άγγλους στον Κώστα Φορτούνη, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ.

Είναι ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού. Είναι ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», ο άνθρωπος που βάσισε το παιχνίδι του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο ποδοσφαιριστής που όταν ο ίδιος είναι καλά, ολόκληρο το σύνολο φαντάζει καλύτερο.

Μεγαλύτερη απόδειξη άλλωστε από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Europa League, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, σαφώς και δεν υφίσταται.

Διότι ο Φορτούνης ήταν απλά εκπληκτικός. Έκανε τα πάντα, ήταν εξαιρετικός στους ανοιχτούς χώρους, πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ και λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά εκτός περιοχής, στο φινάλε.

Πώς λοιπόν να μην τον προσέξουν οι Άγγλοι, με το Twitter να τον… αποθεώνει και τους φίλους της Γουέστ Χαμ να τον παραδέχονται και να μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Επισήμαναν πως τους έκανε να μοιάζουν ομάδα της National League, αναρωτιούνται πώς δεν βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League, ενώ διευκρίνισαν πως γνωρίζουν τι έχει περάσει στην καριέρα του, λόγω τραυματισμών…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0