Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 1-0: Άκουσαν κι ακούν πολλά, αλλά απόψε, Μαγκουάιρ και Ονάνα «καθάρισαν»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 1-0: Άκουσαν κι ακούν πολλά, αλλά απόψε, Μαγκουάιρ και Ονάνα «καθάρισαν»! (video)

Υπό από τη σκιά της απώλειας του μεγάλου Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα κατάφερε, έστω και δύσκολα, απέναντι στην Κοπεγχάγη και πήρε την πρώτη της νίκη (1-0) στο φετινό Champions League με τον Ονάνα να λέει «όχι» στο κάζο.

Οι σκληρά μαχόμενοι Σκανδιναβοί δεν πήγαν στην Αγγλία για… διακοπές αλλά πάλεψαν μέχρι τέλους με σκοπό να κερδίσουν κάτι από την αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τελικά τη νίκη και πρόσθεσε τους πρώτους ευρωπαϊκούς της βαθμούς στο… σακούλι αν και παραλίγο να τα χάσουν στο τέλος όλα αν δεν δήλωνε «παρών» ο Ονάνα στο πέναλτι στις καθυστερίσεις των καθυστερίσεων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 1-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε μία βραδιά που το μυαλό όλων είναι ακόμη στον εκλιπόντα Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους με τον Γκονσάλβες να απειλεί στο 5ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα, με ένα εξαιρετικό σουτ, στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ονάνα.

Ο Ατσούρι ήταν ο πρωταγωνιστής στην επόμενη φάση της Κοπεγχάγης και στο 38’ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ που πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 50’ ο Ονάνα έκανε μία παγκόσμιας κλάσης απόκρουση, στο σουτ του Λέραγκερ και κέρδισε το χειροκρότημα από ολόκληρο το γήπεδο.

Ο Έρικσεν προσπάθησε να βάλει την Γιουνάιτεντ μπροστά στο σκορ στο 54’, αλλά απέναντι στον αντίπαλο κίπερ και από άκρως ευνοϊκή θέση  δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Στο 72ο λεπτό τον «γόρδιο δεσμό» έσπασε ο Μάγκουάιρ, που με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά, από σέντρα του Έρικσεν, έκανε το 1-0.

Τα πάντα πήγαν να καταστραφούν στο 90+7’ με τους Σκανδιναβούς να κερδίζουν πέναλτι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Ο Ονάνα όμως στάθηκε στο… ύψος του και με μία εξαιρετική απόκρουση στην εκτέλεση του Λάρσον, γλίτωσε τα… εγκεφαλικά στο Ολντ Τράφορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ε. Τεν Χαγκ): Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Ρεγκιλόν, Άμραμπατ (46’ Έρικσεν_, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Άντονι, Χόιλουντ (86’ Μαρτιάλ), Ράσφορντ

Κοπεγχάγη (Τ. Νίστραπ): Γκραμπάρα, Τζέλετ, Ντικς, Βάβρο, Άνκερσεν, Γκονσάλβες (85’ Λάρσον), Φαλκ, Λέραγκερ, Ελιονούσι, Κλάεσον, Ατσούρι (90+1’ Χόιλουντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0