Football Talk

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0: Μέγας Οζντόεφ, «καθάρισε» με γκολάρες!

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0: Μέγας Οζντόεφ, «καθάρισε» με γκολάρες!

Πώς να «κολλήσει» με τέτοιον Οζντόεφ; Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε του Ατρομήτου στην Τούμπα (22/10, 2-0) κι έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει», εντός κι εκτός συνόρων, από τις 03/09!

Απόλυτα κυριαρχικός ΠΑΟΚ, απόλυτα κυνικός ο Οζντόεφ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εντός έδρας του Ατρομήτου με σκορ 2-0 (22/10), και συνέχισαν να βρίσκονται μία... ανάσα από την κορυφή της Stoiximan Super League, και μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής.

Ο 30χρονος Ρώσος χαφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σκοράροντας δύο φορές, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Χωρίς άγχος, αλλά και με τις απαραίτητες ανάσες, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προετοιμαστεί πλέον, για το επερχόμενο ματς με την Αμπερντίν στη Σκωτία (26/10, 22:00), για τους ομίλους του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» το σκορ με κεφαλιά του Οζντόεφ στο 43ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 51', ξανά από τον ίδιο παίκτη. Ο Ντεσπόντοφ έκανε το γύρισμα, ο Ντε Μποκ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τάισον, και ο Οζντόεφ, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, βρήκε δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (70' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76΄Τόμας).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76' Αθανασίου), Γκονζάλες (70' Έρλινγκμαρκ), Κούντε (70' Κούεν), Καμαρά, Βέργος (76' Ανγκιέλσκι), Βαλένσια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0