Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μόνη ομάδα του Big 6 που δεν έχει παίξει… μεσημέρι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μόνη ομάδα του Big 6 που δεν έχει παίξει… μεσημέρι!

Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αγωνιστεί μεσημέρι Σαββάτου τις τελευταίες πέντε σεζόν της Premier League, από το Big 6. Και αυτό έχει κάνει τους φίλους της Λίβερπουλ να… γκρινιάξουν.

Έχει ειπωθεί πολλάκις, έχει παραπονεθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα του Big 6, η οποία έχει κληθεί να αγωνιστεί περισσότερες από τέσσερις φορές, την τελευταία πενταετία, μεσημέρι.

Αυτή συνηθίζει να ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου ή και ολόκληρης της αγωνιστικής, με το ματς απέναντι στην Έβερτον να σηματοδοτεί τη δεύτερή της φορά φέτος και την 6η συνολικά, από το 2018 και έπειτα!

Καμία σύγκριση στο εν λόγω κομμάτι με τις υπόλοιπες ομάδες του Big 6, με την Τσέλσι να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τρία ματς στις 14:30 ώρα Ελλάδος, την Τότεναμ το ίδιο και την Άρσεναλ να ακολουθεί, με δύο.

Όσον αφορά τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ Σίτι; Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η Μάντσεστερ Σίτι έχει παίξει μεσημέρι μόλις μία φορά την τελευταία πενταετία, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… καμία.

Αυτό είναι ικανό για να δημιουργήσει… κόντρα στο «Νησί», με τους φίλους της Λίβερπουλ να το σχολιάζουν, κάνοντας λόγο για μεγαλύτερη ξεκούραση για τη Γιουνάιτεντ, εν αντιθέσει με την ομάδα τους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0