Football Talk

Σουηδική ομοσπονδία: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της άγριας επίθεσης»

Σουηδική ομοσπονδία: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της άγριας επίθεσης»

Η τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες σόκαρε το απόγευμα της Κυριακής (16/10) με δύο άτυχους Σουηδούς φιλάθλους να χάνουν την ζωή τους. Η σουηδική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση μετά το θλιβερό επεισόδιο σημειώνοντας πως οι σκέψεις όλων είναι με τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων.

Η αναμέτρηση μεταξύ του Βελγίου και της Σουηδίας δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ. Τα πάντα επισκιάστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, όπου ένας άντρας επιδόθηκε σε πυροβολισμούς, με τις σφαίρες να βρίσκουν δύο άτυχους Σκανδιναβούς οπαδούς.

Η ομάδα πληροφορήθηκε το γεγονός και αποφάσισε να μην βγει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν το θεώρησε σωστό για τα θύματα. Η UEFA ανακοίνωσε πως το τελικό σκορ του αγώνα θα είναι το 1-1, ενώ η σουηδική ομοσπονδία έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για την αιματηρή επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο είναι σε θλίψη. Χθες χάσαμε τραγικά δύο γαλαζοκίτρινους οπαδούς, στο γήπεδο στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να στηρίξουν την εθνική μας, τη Σουηδία, με τη φανέλα της γαλαζοκίτρινης εθνικής ομάδας. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων. Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβήθηκαν και ανησύχησαν. Παρόλα αυτά, παρέμειναν ήρεμοι και ακολουθούσαν τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0