Football Talk

Πογέτ: «Είπα στον διαιτητή ότι κάνει… φοβερό ματς»

Πογέτ: «Είπα στον διαιτητή ότι κάνει… φοβερό ματς»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για την εξαιρετική εικόνα της Εθνικής Ελλάδος ενώ άφησε και αιχμές για την διαιτησία.

Ο Πογέτ θεωρεί πως η αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Ολλανδία ήταν το καλύτερο παιχνίδι της Εθνικής με αυτόν στον πάγκο της.

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για τον διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ:

«Από σωματική δύναμη πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο μας μας. Επίσης και από την ανταπόκριση που είχαμε στις ανάγκες του αγώνα πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Ωστόσο χάσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε να σκοράρουμε.

Ήταν ένα σημαντικό ματς που αν και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, νομίζω ότι κερδίσαμε πολλά για το μέλλον. Καταλάβαμε το πώς πρέπει να παίξουμε, πώς να διαφοροποιήσουμε το παιχνίδι μας συγκριτικά με τον προηγούμενο παιχνίδι και πώς να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Χάσαμε είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε πολλά τα οποία θα τα δείτε στα επόμενα ματς.

Για όποιον ξέρει αν δε το έδινε το VAR δεν θα τον καλούσε που σημαίνει δεν ήταν. Στο επόμενο τον κάλεσε το VAR, που σημαίνει πως συνήθως κατά 99.9% δεν είναι πέναλτι. Του είπα… κάνεις φοβερό ματς. Θα είσαι σίγουρα στο Euro».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0