Football Talk

European Golden Boy 2023 χωρίς Κωνσταντέλια στο Top-25, ποιοι είναι οι φιναλίστ;

European Golden Boy 2023 χωρίς Κωνσταντέλια στο Top-25, ποιοι είναι οι φιναλίστ;
Οι 25 «εκλεκτοί» που θα διεκδικήσουν το European Golden Boy 2023, έγιναν γνωστοί και συνολικά κοστίζουν κάτι περισσότερο από ένα δις!
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπήρξε εντός του Top-100, αλλά δεν βρίσκεται εντός των 25 φιναλίστ.

Το ιστορικό ιταλικό ΜΜΕ, Tuttosport, συνεχίζει την «παράδοση», με την ανάδειξη του European Golden Boy 2023. Ένα βραβείο που δίνεται στον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της σεζόν, μετά από «εισηγήσεις» 50 δημοσιογράφων ανά τον πλανήτη. Από την Ελλάδα, ο μοναδικός που ψηφίζει είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Μέσω αυτής της ψηφοφορίας, λοιπόν, επιλέχθηκαν 20 νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο Τζαμάλ Μουσιάλα και ο Ράσμους Χόιλουντ, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του Tuttosport έδωσε πέντε «wild cards», δηλαδή απευθείας «εισιτήριο» για την τελευταία 25αδα, ενώ από την τελική λίστα εξαιρέθηκε ο Γκάβι, μιας και έχει βραβευτεί παλαιότερα. Το πλέον εντυπωσιακό, είναι πως ακόμα και με την εξαίρεση του σταρ της Μπαρτσελόνα, οι υπόλοιποι 25 κοστολογούνται -συνολικά- λίγο πάνω από το 1 δις εκατ. ευρώ!

Σημειώνεται πως ο νικητής θα γίνει γνωστός τον Νοέμβριο και θα παραλάβει το βραβείο του στις 4 Δεκεμβρίου, σε τελετή στο Τορίνο, ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για το βραβείο European Golden Girl.

Δείτε αναλυτικά οι δύο λίστες:

τουτοσπορτ.png

EUROPEAN_GOLDEN_GIRL_finalists.jpeg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0