Football Talk

Πογέτ: «Θα… τρέξουμε μέχρι τέλους σε αυτήν την κούρσα πρόκρισης!»

Πογέτ: «Θα… τρέξουμε μέχρι τέλους σε αυτήν την κούρσα πρόκρισης!»

Τη διάθεση να παλέψει για την πρόκριση μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία (13/10, 21:45).

Επικίνδυνη… αποστολή για την Ελλάδα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45), για μία κρισιμότατη αναμέτρηση στη «μάχη» που δίνει για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024. Μία… κούρσα, όπως δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου, που η «γαλανόλευκη» είναι διατεθειμένη να τρέξει μέχρι το τέλος!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε την θέση που είμαστε στο γκρουπ. Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση μου όταν έγινε η κλήρωση. Ήξερα πως θα είναι δύσκολη η πρόκριση αλλά έχουμε και τα μπαράζ του Μαρτίου. Βρισκόμαστε ακόμα στην κούρσα και θα τρέξουμε έως το τέλος. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αύριο. Δεν έχουμε δικαιολογίες, λίγους τραυματισμούς, όπως όλες οι ομάδες. Πρέπει να είμαστε γενναίοι για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας.

Σχετικά με τους επιθετικούς μας. Έχω μελετήσει αρκετά τι κάνουν στις ομάδες τους και πως παίζουν και τι κάνουν διαφορετικά για να τους βοηθήσουμε. Όσο για την ομάδα υπάρχουν αρκετοί Ιρλανδοί εδώ (σ.σ. γέλια). Κατά 90% δεν θα αλλάξω τη διάταξη της ομάδας.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0