Football Talk

Μετά τον Βινίσιους, η Ρεάλ «δένει» Καμαβινγκά και Βαλβέρδε με ρήτρα που ανέρχεται στο 1 δις!

Μετά τον Βινίσιους, η Ρεάλ «δένει» Καμαβινγκά και Βαλβέρδε με ρήτρα που ανέρχεται στο 1 δις!

Καμαβινγκά και Βαλβέρδε ανανεώσαν τα συμβόλαιά τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2028, με τη ρήτρα αποδέσμευσής τους να «εκτινάσσεται» στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ!  

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χτίζει μία Ρεάλ που θα συνεχίζει να κερδίζει τρόπαια εντός και εκτός συνόρων. Από τους νέους και πολύ ταλαντούχους παίκτες που έχει στη φαρέτρα του ο Αντσελότι, υπάρχουν κάποιοι τους οποίους η διοίκηση θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της πάση θυσία.

Μετά τον Βινίσιους, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «μερένχες» πρόσφατα, σειρά είχαν οι Καμαβινγκά και Βαλβέρδε. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο παίκτες συμφώνησαν στο να συνεχίσουν να είναι κάτοικοι Μαδρίτης έως το 2028, απολαμβάνοντας παράλληλα μία γενναιόδωρη αύξηση στους μισθούς τους.

Συγχρόνως, όπως και στην περίπτωση του «Βίνι», η ρήτρα αποδέσμευσής τους αυξήθηκε στο 1 δις ευρώ ώστε να κρατήσουνε μακριά τυχόν προσφορές από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2021 και έκτοτε έχει σημειώσει με τη φανέλα της «Βασίλισσας» δύο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ ο Ισπανός συμπαίκτης του 19 γκολ 18 ασίστ αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0