Football Talk

Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Σπόρτινγκ, αλλά η μορφή του θα είναι για πάντα στη θύρα 7 του «Αλβαλάδε»

Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Σπόρτινγκ, αλλά η μορφή του θα είναι για πάντα στη θύρα 7 του «Αλβαλάδε»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τιμά και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας το όνομά του στην θύρα 7 του σταδίου «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έφυγε από την Σπόρτινγκ μία εικοσαετία πριν (Αύγουστος 2003), η ομάδα αυτή όμως ποτέ δεν τον ξέχασε…

Ο τότε έφηβος στράικερ, έχοντας περάσει από τις ακαδημίες του συλλόγου, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά εκεί. Πριν αποχωρήσει με προορισμό το Μάντσεστερ, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια, σημειώνοντας πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, η Σπόρτινγκ τιμά τον Ρονάλντο δίνοντας το όνομά του στην θύρα 7 του γηπέδου της, «Ζοσέ Αλβαλάδε». Το στάδιο πρόσφατα ανακαινίστηκε, και όπως είχε προβλεφθεί η γενική συνέλευση της διοίκησης υπερψήφισε το να ονομαστεί κάποια από τις εισόδους «Κριστιάνο Ρονάλντο».

Νωρίτερα την ίδια χρονιά, οι νέες εμφανίσεις του συλλόγου της Λισαβόνας έφεραν το λογότυπο το 38χρονου σούπερ σταρ, ακριβώς στο ίδιο ύψος με το σήμα τους.

Εκτός αυτών, και η ακαδημία της ομάδας φέρει το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού ήδη από το 2020 και δικαίως μιας και ο ίδιος υπήρξε ο διασημότερος και πιο καταξιωμένος απόφοιτός της.

Είκοσι χρόνια μετά, κι όμως, είναι σαν να μην έφυγε ποτέ ο Ρονάλντο από την Σπόρτινγκ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0