Football Talk

Ο Παναθηναϊκός «κατάπιε» τον Ατρόμητο όπως την ΑΕΚ, στην προ-Αλμέιδα εποχή (video)

Ο Παναθηναϊκός «κατάπιε» τον Ατρόμητο όπως την ΑΕΚ, στην προ-Αλμέιδα εποχή (video)

Ο Παναθηναϊκός έκανε… ό,τι ήθελε κόντρα στον Ατρόμητο και τελευταία φορά που ήταν τόσο επιβλητικός στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα του, ήταν απέναντι στην… ΑΕΚ, με τον Αργύρη Γιαννίκη τότε στον πάγκο της «Ένωσης».

Ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ατρόμητο, πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά του ημίχρονα, απ’ όταν και έκατσε στην άκρη του πάγκου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι «πράσινοι» είχαν αποκτήσει προβάδισμα τριών γκολ από την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου (3-0), με τους Φίλιπ Τζούρισιτς, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Άντραζ Σπόραρ να «υπογράφουν» τη νίκη.

Το «τριφύλλι» είχε κάνει ανάλογο ξεκίνημα τον Φεβρουάριο του 2022, όταν τότε είχε κοντραριστεί με την ΑΕΚ. Σε ένα συναρπαστικό πρώτο μέρος, όπου και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει εκ νέου ένα τόσο ευρύ προβάδισμα στο σκορ.

Ο Αϊτόρ στο 15ο λεπτό βρήκε δίκτυα με πέναλτι, ενώ ο Παλάσιος είχε βάλει και τότε γκολ, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο μία γρήγορα εκδηλωμένη αντεπίθεση. Το 3ο γκολ είχε έρθει στο 29’, με τον Αϊτόρ να «σερβίρει» υπέροχα για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0).

Εκείνο το ματς, βέβαια, ήταν άκρως διαφορετικό από αυτό με τον Ατρόμητο, καθώς η «Ένωση» είχε χάσει πολλές σπουδαίες ευκαιρίες για να σημειώσει και εκείνη γκολ. Και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και ο Στίβεν Τσούμπερ είχαν σημαδέψει το δοκάρι, σε ένα πρώτο 45λεπτο «γεμάτο» ευκαιρίες.

Απεναντίας, η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, ενώ η αποβολή του Λούκας Ασεβέδο στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, δυσκόλεψε και το έργο για τους παίκτες του Κρις Κόουλμαν ενόψει της συνέχειας...

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0