Football Talk

Μαρσέιγ – Χάβρη 3-0: Με «τριάρα» στο Βελοντρόμ, θυμήθηκαν πώς είναι η νίκη οι Μασσαλοί (video)

Μαρσέιγ – Χάβρη 3-0: Με «τριάρα» στο Βελοντρόμ, θυμήθηκαν πώς είναι η νίκη οι Μασσαλοί (video)

Η ομάδα της Χάβρης θα θέλει να σίγουρα να ξεχάσει το ματς στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ (8/10), με τους παίκτες του Γκατούζο να παίρνουν μία ευρεία εντός έδρας νίκη (3-0) η οποία ξεκίνησε από αυτογκόλ του Σανγκαντέ.  

Η Μαρσέιγ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 επί την Χάβρης, στην 8η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος (8/10) με τον Σαγκαντε να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς.

Ο 21χρονος μπακ στο 18ο λεπτό στην προσπάθειά του να κόψει μία πάσα που πήγαινε προς τα δίχτυα, σημείωσε αυτογκόλ και οι Μασσαλοί βρέθηκαν να προηγούνται με 1-0.

Στο 21ο λεπτό, ο Ομπαμεγιάνγκ είδε τον γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας να έχει φύγει από την εστία του και σκόραρε για το 2-0.

Ο Εντιαγέ στο 40είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς. Τα δεινά για την ομάδα της Χάβρης δεν είχαν τελειωμό και εκτός του ότι δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες, αισθάνονταν την πίεση από τη Μαρσέιγ να αυξάνεται.

Στο 84ο λεπτό ο Ομπαμεγιάνκ έβγαλε μία πάσα ακριβείας στον Σαρ και εκείνος με τη σειρά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-0 υπέρ της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο.   

Ο σύλλογος σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη με τον Ιταλό στον πάγκο και την πρώτη στο πρωτάθλημα μετά τις «εφιαλτικές» αναμετρήσεις με Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. 

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0