Football Talk

Άγιαξ σε κρίση και με την «υπογραφή» της ΑΕΚ: 42 ημέρες και… συνεχίζει! (video)

Άγιαξ σε κρίση και με την «υπογραφή» της ΑΕΚ: 42 ημέρες και… συνεχίζει! (video)

Ο Άγιαξ «βουλιάζει» στην απόγνωση. Σε κάθε αγώνα είναι εμφανής η ζημιά που έχει προκληθεί. Μοιάζει ανεπανόρθωτη και έχει να διασχίσει ολόκληρα βουνά μέχρι να επιστρέψει στις ένδοξες μέρες του.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης (05/10) για το Europa League, έδειξε τα πάμπολλα κενά που υπάρχουν στην ολλανδική ομάδα. Κάποτε παρήγαγε παίκτες, όπως ο Κρόιφ, ο φαν Μπάστεν και ο Ράικαρτ, όμως η τωρινή εικόνα της δεν θυμίζει τίποτα από τις άλλοτε εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Το ξεκίνημα στη νέα σεζόν ήταν στραβό. Έχουν παίξει μόλις πέντε ματς και έχουν αποσπάσει μόνο μια νίκη. Βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και μόλις μια… ανάσα μακριά από τον υποβιβασμό. Καθόλου ιδανική αρχή και δίνει λόγο στην Ευρώπη να μην τους υπολογίζει.

Δεν έχουν κερδίσει κανέναν από τους έξι τελευταίους τους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Με τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, μιλάμε για τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς νίκη από τον Φεβρουάριο του 2000.

Με την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ μένουν να ψάχνουν ακόμη για νίκη στο Europa League. Για την ακρίβεια, δεν έχουν κερδίσει γενικότερα κανέναν αγώνα από τις 24 Αυγούστου! Οι Ολλανδοί αυτή τη στιγμή σημειώνουν το χειρότερο ξεκίνημα σε σεζόν από το 1965.

Ο Στέιν οφείλει να βρει άμεσα την απάντηση στην απελπιστική εικόνα της ομάδας του, αν θέλει να δει σύντομα «φως» και να διαφυλάξει τη… θέση του.

Σουζάννα Μποντίνη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0