Football Talk

Europa League: Τα φαβορί «μίλησαν», Ρόμα, Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν κυρίαρχες!

Europa League: Τα φαβορί «μίλησαν», Ρόμα, Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν κυρίαρχες!

Δεν είχαμε κάποια μεγάλη έκπληξη στα βραδινά ματς του Europa League, με τα φαβορί να κυριαρχούν με χαρακτηριστική ευκολία.

Τα φαβορί επικράτησαν στα βραδινά ματς του Europa League, με τη Ρόμα να συντρίβει με 4-0 τη Σερβέτ και τη Σλάβια Πράγας να ταπεινώνει με 6-0 τη Σέριφ Τιρασπόλ.

Η δε Λίβερπουλ, με τον Κώστα Τσιμίκα βασικό, λύγισε με 2-0 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και έκανε το 2/2 στον 5ο όμιλο, με τον Ράιαν Γκράβενμπερχ και τον Ντιόγο Ζότα να σκοράρουν στο φινάλε των δύο ημιχρόνων.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σε παραστάσεις για ένα ρόλο -και συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους- εξελίχτηκαν τα δύο ματς του γκρουπ. Στο «Ολίμπικο», η Ρόμα νίκησε με το άνετο 4-0 τη Σερβέτ, με τον Μπελότι να σκοράρει δις (46’, 59’) και τους Λουκάκου (21’) και Πελεγκρίνι (52’) να βρίσκουν κι αυτοί δίχτυα για τους «τζαλορόσι».

Στην Πράγα, η Σλάβια ταπείνωσε με το εντυπωσιακό 6-0 τη Σέριφ Τιρασπόλ και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τους Ρωμαίους. Οι Τσέχοι είδαν τον Τσίτιλ να σημειώνει δύο γκολ (4’, 71’), με τα γκολ των Όγκμπου (7’), Σραντς (47’) Ντουντέρα (58’) και το αυτογκόλ του Γκαρανάνγκα (39’) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους Λεβερκούζεν και Καραμπάγκ, που πέρασαν από τη Σκανδιναβία και έκαναν το 2/2.

Οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν 2-1 της Μόλντε στη Νορβηγία, με Φρίμπονγκ (14’) και Τέγια (18’) να δίνουν από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και τον Μπρέιβικ να μειώνει στο 87ο λεπτό.

Οι δε Αζέροι, λύγισαν με 1-0 τη Χάκεν στο Γκέτεμποργκ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ζουνίνιο με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0