Football Talk

Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3: Ανατροπάρα και… διπλό των Ουκρανών στο Βέλγιο (video)

Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3: Ανατροπάρα και… διπλό των Ουκρανών στο Βέλγιο (video)

Μεγάλη ανατροπή από τη Σαχτάρ στο Βέλγιο! Οι παίκτες του Πάτρικ βαν Λέουβεν βρέθηκαν να χάνουν με 0-2, όμως στο δεύτερο ημίχρονο… φόρτσαραν και τελικά επικράτησαν με 3-2 επί της Αντβέρπ, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.  

Ο Μούγια έδωσε το προβάδισμα στην Αντβέρπ στο τρίτο μόλις λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα (7’) έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα γκολ του όταν δοκίμασε ένα σουτ  που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλει τον ρυθμό του στο ματς και η Σαχτάρ δεν είχε καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους Ουκρανούς, όταν έγινε τελικά το 2-0 από τον Βερμίρεν.

Το πρώτο 45λεπτο πέρασε με τους Βέλγους να έχουν το πάνω χέρι, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ροή του αγώνα άλλαξε τελείως.

Στο 48’, ο Σίκαν μειώνει σε 2-1 με κεφαλιά ενώ στο 71ο λεπτό, Ο Ρακίτσκι εκτελεί ένα φάουλ, το οποίο έχοντας πρώτα βρει στον Μπιτέζ καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο 76’ με τον Ναζάρινα να βγάζει μία πάσα στον Σίκαν, και εκείνον με τη σειρά του να ευστοχεί για το 2-3! Η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ, ωστόσο δεν υπήρξε παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ένα χέρι στο 90+6’ παραλίγο να κοστίσει στους Ουκρανούς τη νίκη, ο Αντερβάιλερ όμως αστόχησε από την άσπρη βούλα και το τελικό σκορ παρέμεινε στο 2-3.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0