Football Talk

Αν ο «παίκτης του μήνα» είχε πρόσωπο, θα ήταν ο Κριστιάνο: Και στην Ευρώπη, και στην Ασία, και στα… 38!

Αν ο «παίκτης του μήνα» είχε πρόσωπο, θα ήταν ο Κριστιάνο: Και στην Ευρώπη, και στην Ασία, και στα… 38!

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε back-to-back «Παίκτης του μήνα» στην Saudi Pro League, και πλέον έχει κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο συνολικά 14 φορές αλλά σε 4 διαφορετικά πρωταθλήματα!  

Ποιός άλλος; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Saudi Pro League, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κερδίζει για δεύτερη συνεχή φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς και τον Αύγουστο είχε βρει δίχτυα πέντε φορές, ενώ παράλληλα είχε κάνει τρεις τελικές πάσες.

Ο στράικερ της Αλ Νασρ στα 38 του χρόνια διανύει ήδη μια πολύ καλή σεζόν, δείχνοντας πως έχει… ξανανιώσει μετά από μία χρονιά που μπορεί να χαρακτηριστεί κάθε άλλο παρά επιτυχημένη για την ομάδα του.

Πρόκειται για το τρίτο βραβείο που κερδίζει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα του Ριάντ, συνολικά στην καριέρα του ωστόσο, ο CR7 έχει αναδειχθεί «Παίκτης του Μήνα» 14 φορές, και μάλιστα σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα!

Ως παίκτης της Premier League, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε το συγκεκριμένο βραβείο έξι φορές, ενώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τρεις. Τέλος, αγωνιζόμενος στη Serie A για λογαριασμό της Γιουβέντους, είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος παίκτης του μήνα μόλις δύο.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Η χώρα μπορεί να αλλάζει, αλλά ο Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια μένει ίδιος.  

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0