Football Talk

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: O Λαουτάρο μόνος του οδηγεί τους «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: O Λαουτάρο μόνος του οδηγεί τους «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα

Ακόμη και το χατ τρικ φαίνεται λίγο μπροστά στα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η Σαλερνιτάνα δέχθηκε την… οργή του Αργεντινού και το 4-0 ανήκει εξ ολοκλήρου σε αυτόν, ο οποίος μάλιστα μπήκε και αλλαγή.

Η Σαλερνιτάνα υποδέχθηκε την Ίντερ για την 7η αγωνιστική της Serie A και ο Λαουτάρο μετέτρεψε την αναμέτρηση σε προσωπική του ποδοσφαιρική… παράσταση. Πρώτη φορά ο Αργεντινός πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα και η νίκη των «νερατζούρι» έχει… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο ορισμός της «χρυσής» αλλαγής καθώς ο Μαρτίνες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το 55’ και έκτοτε όλα τα υπόλοιπα είναι… ιστορία.

Ο Ντάμφρις βρήκε λίγο χώρο για σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή στο 10ο λεπτό αλλά η προσπάθεια του κατέληξε απευθείας άουτ.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 62’ όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες πλάσαρε με τον καλύτερο τρόπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Στο 77’ ο Μαρτίνες με άλλο ένα όμορφο τελείωμα εντός περιοχής μετά από εξαιρετική πάσα του Μπαρέλα έκανε το 2-0.

Από την λευκή βούλα στο 83’ Λαουτάρο ολοκλήρωσε το χατ τρικ του «κλειδώνοντας» για τα καλά το τρίποντο της Ίντερ.

Όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς στο 89ο λεπτό πραγματοποίησε «καρέ» τερμάτων και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία… ονειρική βραδιά για τον ίδιο.
 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαλερνιτάνα (Π. Σόουσα): Οτσόα, Ντανίλιουτς, Γκομπέρ, Λοβάτο, Κάστανος, Λεγκόσφσκι, Μπόχινεν, Μαρτεγκάνι (71’ Μαζότσι), Μπράνταριτς, Ντιά (86’ Πιρόλα), Τζόβανε

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντε Βριλ, Παβάρντ, Αουγκούστο, Κλάσεν (54’ Μικιταριάν), Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντάμφρις (79’ Νταρμιάν), Σάντσες (55’ Μαρτίνες), Τουράμ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0