Football Talk

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Παραπάτησε» κόντρα στην ουραγό και... έμεινε δεύτερη

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Παραπάτησε» κόντρα στην ουραγό και... έμεινε δεύτερη
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κλερμόν, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0.
Μία νέα γκέλα για την πρωταθλήτρια Παρί. Αυτή τη φορά, έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Κλερμόν και έτσι η Μπρεστ, παρέμεινε πρώτη.

Πρώτο ημίχρονο

Η Κλερμόν είχε προσπαθήσει να... πιάσει στον ύπνο την Παρί Σεν Ζερμέν. Πίεσε τα πρώτα λεπτά, μήπως μπορέσει να κερδίσει τον Ντοναρούμα και να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο υπόλοιπο ημίχρονο, οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο. Με τον Εμπαπέ να ήταν και πάλι βασικός, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Μαρσέιγ. Οι Παριζιάνοι, είχαν καλές ευκαιρίες, ωστόσο η Ντιαό με έξι αποκρούσεις, έμοιαζε ανίκητος.
Δεύτερο ημίχρονο

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κάπως πιο ισορροπημένη με την Παρί Σεν Ζερμέν να δημιουργεί πιο καλές ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, έδειχναν ότι είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές. Μπορεί η Κλερμόν να είναι τελευταία στη βαθμολογία, ωστόσο κράταγε στο μηδέν την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Κάτι που κατάφερε μέχρι τέλους. Η Παρί δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, με τους πρωταθλητές να παραμένουν δεύτεροι (πρώτη η Μπρεστ) ενώ η Κλερμόν, έστω και προσωρινά, φεύγει από την τελευταία θέση.

Ο Ντιάο με δέκα αποκρούσεις, είναι σίγουρα ο MVP της αναμέτρησης.
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0