Football Talk

Bundesliga: Απογοητευτική Άιντραχτ, ασταμάτητη Λεβερκούζεν και παντού… «γκολάρες» (video)

Bundesliga: Απογοητευτική Άιντραχτ, ασταμάτητη Λεβερκούζεν και παντού… «γκολάρες» (video)

Η Bundesliga… δεν απογοητεύει και άλλη μία αγωνιστική της ήταν «γεμάτη» θέαμα. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για την κατάκτηση του… πρωταθλήματος, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν… πείθει ενόψει ΠΑΟΚ, ενώ και τα σπουδαία γκολ δεν απουσίασαν.

Άλλη μία αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώθηκε και οι φίλοι πρέπει να αισθάνονται… ικανοποιημένοι. Και η 6η στροφή του πρωταθλήματος περιείχε γκολ, θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις, με τον ΠΑΟΚ να… χαμογελάει λόγω της κατάστασης της Άιντραχτ και την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο να… γλυκοκοιτάζει τον τίτλο.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0

Η ομάδα του Τοπμέλερ… προβληματίζει και ηττήθηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Μολαταύτα, δυσκολεύεται να πάρει νίκες και αυτή η εμφάνιση δημιουργεί ακόμα περισσότερα ζητήματα στο εσωτερικό του συλλόγου, με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Europa League να έπεται (05/10).

Ο Γιόνας Όλντερ Βιντ πέτυχε τα δύο γκολ για τη Βόλφσμπουργκ (31’, 85’), ενώ το δεύτερο ήρθε από ριμπάουντ σε χαμένο του πέναλτι. Ο Μάριο Γκέτσε αποβλήθηκε στο 59ο λεπτό και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρωτάθλημα.

Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3

Μία ομάδα που φαίνεται να έχει… λύσει όλα τα προβλήματά της, είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Οι «ασπιρίνες» είναι σε καταπληκτική κατάσταση, έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα ταης ιστορίας του και κάθονται, προς το παρόν, στην 1η θέση της Bundesliga.

Ο Σεπ Φαν Ντερ Μπεργκ με αυτογκόλ στο 18’ έβαλε πίσω στο σκορ τη Μάιντς, το τρομερό φάουλ του Αλεχάντρο Γκριμάλδο στο 59’ έκανε το 2-0 για τη Λεβερκούζεν, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται έπειτα από ωραίο πλασέ του Γιόνας Χόφμαν.

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ 1-3

Πρώτη φετινή νίκη για την Γκλάντμπαχ, η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπόχουμ. Είχε αποκτήσει προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0) από το πρώτο μέρος, χάρις σε ένα γκολ του Φλόριαν Νόιχαους (27’) και δύο του Αλεσάν Πλεά (37, 45+3’), με το δεύτερο να προέρχεται από καταπληκτική του κούρσα με την μπάλα στα πόδια.

Ο Άντονι Λοσίγια μείωσε σε 3-1 στο 68ο λεπτό, αλλά η ανατροπή… δεν ήρθε και η Μπόχουμ ακόμα αναζητά το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.

Κολωνία – Στουτγκάρδη 0-2

Η απίστευτη πορεία της Στουτγκάρδη συνεχίζεται με την 4η διαδοχική νίκη. Τα δύο γκολ του Ντένιζ Ουντάβ στο 68ο και το 88ο λεπτό, χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους Σουηβούς και τους έφεραν προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Χάιντενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Η Ουνιόν εξακολουθεί να παραμένει «γεμάτη» ερωτηματικά και υπέστη την 5η σερί ήττα της. Αυτή την φορά, εκείνη ήρθε από την «νεοφώτιστη» Χάιντενχαϊμ, η οποία νίκησε με 1-0 χάρις στην ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Γιαν-Νίκλας Μπέστε στο 59’.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0