Football Talk

Τζένοα – Ρόμα 4-1: Οι «νεοφώτιστοι» εξέθεσαν… ανεπανόρθωτα την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο

Τζένοα – Ρόμα 4-1: Οι «νεοφώτιστοι» εξέθεσαν… ανεπανόρθωτα την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο

Η Τζένοα σε 90 λεπτά απέναντι στην Ρόμα πέτυχε όσα γκολ είχε σε ολόκληρη την διάρκεια της φετινής Serie A. Μετά το… βαρύ 4-1 ο Μουρίνιο θα πρέπει να βρει λύσεις στα πολλά περιβλήματα της ομάδας του.

Σκληρό βράδυ για την Ρόμα η οποία δέχθηκε όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα γκολ από την Τζένοα (4-1). Οι «νεοφώτιστοι» όλα και όλα είχαν τέσσερα γκολ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και σήμερα (28/09) τα έριξαν μαζεμένα στους… πρωτευουσιάνους.

Νωρίς «παγωμάρα» για την Ρόμα, με την συμβολή ενός παλιού της γνώριμου. Στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού ο Στρούτμαν βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Γκούντμουνσον και εκείνος με ένα υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0.

 Ο Κριστάντε έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 22’ όταν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Σπινατζόλα για το 1-1.

Ο Ρετέγκι με ένα τρομερό σουτ από τα όρια της περιοχής έδωσε και πάλι στους γηπεδούχους το προβάδισμα για το 2-1.

Ο Θόρσμπι έδωσε… μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του όταν και σκόραρε με κεφαλιά στο 74’ για το 3-1.

Ο Μεσίας ολοκλήρωσε το επιθετικό… κρεσέντο της ομάδας του με ένα ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 81’ διαμορφώνοντας και το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζένοα (Α. Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες, Μπάνι, Ντραγκούσιν, Βάσκες, Σαμπέλι, Στρούτμαν, Πάντελιτς, Φρέντρουπ, Ματούρο, Γκούντμουνσον, Ρετέγκι

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Εντικά, Γιορέντε, Μαντσίνι, Σπινατζόλα, Παρέδες, Κριστάντε, Κρίστενσεν Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα, Λουκάκου

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0