Football Talk

Κέρδισε η ΑΕΚ πέναλτι; Ας το εκτελέσει ο Άμραμπατ (video)

Κέρδισε η ΑΕΚ πέναλτι; Ας το εκτελέσει ο Άμραμπατ (video)

Ο Νορντίν Άμραμπατ βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πώς αλλιώς; Με πέναλτι. Δεν είναι τυχαίο πως πάνω από τα μισά του γκολ στην Ελλάδα είναι από την… εσχάτη των ποινών.

Ο Άμραμπατ το έκανε ξανά, άλλο ένα γκολ για τον Μαροκινό, άλλο ένα εύστοχο πέναλτι, άλλωστε μιλάμε για την… σπεσιαλιτέ του.

Ο Νορντίν Άμραμπατ διανύει την τρίτη του σεζόν στην «Ένωση» και μπορεί να μην φημίζεται ως ένας δεινός σκόρερ, έφτασε όμως σιγά σιγά τα 16 γκολ.

Το εντυπωσιακό είναι πως το… καραφλό βέλος (όπως τον φωνάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ) «καρφώνει» κυρίως τους αντίπαλους τερματοφύλακες από την λευκή βούλα.

Έτσι και σήμερα (28/09) απέναντι στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, την 9η συνολικά στα χρόνια του στην Ελλάδα.

Το Μαροκινό «τανκ» έχει σκοράρει πάνω από τα μισά του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι από τα 11 βήματα (9 στα συνολικά 16).

Αλλά επειδή όλοι έχουν και τις άτυχες τους στιγμές, έτσι και ο Άμραμπατ έχει μία άστοχη εκτέλεση, το 2021 στην εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (2-1). Μία εκτέλεση βέβαια που… πόνεσε την «Ένωση» καθώς ήρθε στο 87ο λεπτό, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται, όταν σκοράρει ο Νορτνίν καθώς ποτέ δεν έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0