Football Talk

Στην ΑΕΚ βλέπουν τον Ατρόμητο σαν να έχουν απέναντί τους απόψε τον… Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Στην ΑΕΚ βλέπουν τον Ατρόμητο σαν να έχουν απέναντί τους απόψε τον… Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ομάδα από το Περιστέρι στη Φιλαδέλφεια (21:00 CosmoteTV 1) και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν (και) το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ενδεικτική στις τάξεις της – Οι απουσίες, οι επιστροφές και οι αλλαγές του Αλμέιδα.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Χωρίς… ανάσα η ΑΕΚ συνεχίζει να δίνει δύσκολα και επικίνδυνα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Μετά τον Ολυμπιακό, την Μπράιτον, τον Παναθηναϊκό η Ένωση αντιμετωπίζει απόψε τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα. Μπορεί θεωρητικά το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι πιο βατό σε σχέση με προηγούμενα τρία που έδωσε η νταμπλούχος Ελλάδας - και τα πήγε περίφημα. Ομως πραγματικά στο εσωτερικό της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο τόσο σοβαρά, όσο έκαναν και πριν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Είναι απόλυτα λογικό στην ΑΕΚ να υπολογίζουν ιδιαίτερα τον Ατρόμητο. Θυμίζουμε πέρυσι η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα στη Φιλαδέλφεια τον αποψινό της αντίπαλο με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στο δεύτερο γύρο στο Περιστέρι έγιναν απίστευτα πράγματα με την ακαταλληλότητα του γηπέδου, που αρχικά οδήγησαν το παιχνίδι σε αναβολή και όταν έγινε η ΑΕΚ το κέρδισε.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως ο Ατρόμητος θα έρθει στη Φιλαδέλφεια και θα τα δώσει όλα προκειμένου να κόψει βαθμούς στην ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν και περιμένουν να δώσουν άλλη μία μεγάλη μάχη…

Είναι επίσης σαφές πως μετά τη νίκη του Δικεφάλου στη Λεωφόρο, επιβάλλεται να δοθεί συνέχεια κερδίζοντας και τον Ατρομήτου το βράδυ. Εκτός των παραπάνω η ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει απόψε την πρώτη της εντός έδρας νίκη, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν προηγηθεί δύο ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει την απουσία του τραυματία στα πλευρά Βίντα, ενώ οι Πινέδα και Μοχαμάντι είναι εκτός αποστολής παίρνοντας ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στα θετικά η επιστροφή των Χατζισαφί, Μουκουντί, οι οποίοι απουσίαζαν από τη Λεωφόρο. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στο τέρμα πάντως θα είναι ο Στάνκοβιτς. Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν ΡόταΣιντιμπέ. Στο κέντρο άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο ΜήτογλουΚάλενς, ενώ αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Χατζισαφί. Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να δούμε το δίδυμο Σιμάνσκι – Γιόνσον ή θα ξεκινήσει ένας εκ των δυο και κοντά του θα είναι ο Μάνταλος. Στα άκρα και δεξιά ο Άμραμπατ είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα, ενώ αριστερά Γκατσίνοβιτς ή Πισάρο. Στην επίθεση τα πάντα είναι ανοιχτά καθώς οι Τσούμπερ, Αραούχο, Γκαρσία και Πόνσε διεκδικούν τις δυο θέσεις στο ξεκίνημα. Για ακόμη μία φορά βέβαια τονίζουν πως ό,τι κι αν επιλέξει ο Αλμέιδα δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0