Football Talk

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς, «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς, «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο

Το σερί του ΠΑΟΚ καλά κρατεί, μετά από Ελσίνκι και ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε η… ώρα του Βόλου (3-0). Με μία εξαιρετική εμφάνιση πήρε το τρίποντο και πλέον δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα τη φετινή σεζόν.

Δυνατός, αποτελεσματικός και «θανατηφόρος» εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με ένα 2-0 από το πρώτο ημίχρονο έκανε την… ζωή του πολύ γρήγορα πιο εύκολη και εν τέλει πήρε την νίκη (3-0).

1ο ημίχρονο

Στο 24ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Ο Σβαμπ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ στο ριμπάουντ ο Τσιγγάρας αστόχησε από πλεονεκτική θέση.  

Στο 28ο οι γηπεδούχοι είχαν και άλλο δοκάρι μετά από διαγώνιο σουτ του Σάστρε.

Το γκολ ήρθε τελικά με τον Κουλιεράκη στο 39’. Ο νεαρός άσος είναι γνωστός… κεφαλοσφαιριστής και μετά από σέντρα του Τάισαν «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45+1’ ο Μουργκ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με μία εξαιρετική αντεπίθεση και μετά από την δεύτερη ασίστ του Τάισον.

2ο ημίχρονο

Στο 55’ ήρθε το πρώτο γκολ του Σαμάτα με τα ασπρόμαυρα. Ο Τανζανός βρήκε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0.

Λίγο έλλειψε να χρηστεί σκόρερ και ο Ζίβκοβιτς, αλλά ο Λούνα έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή στο 58’ μετά την προβολή του Σέρβου.  

MVP

Ο Τάισον ήταν εκεί που έπρεπε για να μοιράσει δύο ασίστ και να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης

Η φάση του αγώνα

Το πρώτο γκολ του Σαμάτα με τον Τανζανό να ανοίγει λογαριασμό με την καινούργια του ομάδα είναι αυτό που θα θυμούνται οι φίλοι της ομάδας  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον (65’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (81’ Τζίμας)

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Τάχατος, Τσοκάνης (79’ Ασλανίδης), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46’ Ένγκιν), Μαχαίρας, Κομπά, Κορνέτ, Γκαρσία (62’ Μωραΐτης)

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0