Football Talk

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της «Ένωσης» με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της «Ένωσης» με τον Ατρόμητο
Τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο (28/9), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής (28/9) με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο (28/9 - 21.00) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 17.00 έως τις 20.00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0