Football Talk

Έμπολι - Ίντερ 0-1: Με Ντιμάρκο οδηγό, οι «νερατζούρι» το 5/5 στη φετινή Serie A (video)

Έμπολι - Ίντερ 0-1: Με Ντιμάρκο οδηγό, οι «νερατζούρι» το 5/5 στη φετινή Serie A (video)

Άνετη νίκη για την Ίντερ στην έδρα της Έμπολι (24/9, 0-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Ο Φεντερίκο Ντι Μάρκο ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, χαρίζοντας τη νίκη στους «νερατζούρι» οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητοι.

Η Ίντερ είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 11ο λεπτό, με τον Νταρμιάν να επιχειρεί μία κεφαλιά την οποία κατάφεραν να αποκρούσουν οι αμυντικοί της Έμπολι.

Ο Μάρκους Τουράμ σκόραρε στο 35’ αλλά το γκολ του στη συνέχεια ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για τους «νερατζούρι» με ένα εκπληκτικό γκολ. Το σουτ του 25χρονου αμυντικού ήταν κυριολεκτικά άπιαστο και παρά το ότι ο Μπερίσα έπεσε σωστά δεν κατάφερε να το σταματήσει.  

Το ότι η Ίντερ είχε το πάνω χέρι στον αγώνα ήταν εμφανές. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιαν Ζόμερ δεν είχε χρειαστεί να ανησυχήσει καθόλου.

Αντίθετα, οι Μιλανέζοι έψαχναν συνέχεια το γκολ και δεν είχαν σταματήσει να απειλούν. Ο Τουράμ παραλίγο να κάνει το 2-0 όταν σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

  

     

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0