Football Talk

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-2: Ο Λεβαντόφσκι «επισκίασε» το ματς του… Δουβίκα! (video)

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-2: Ο Λεβαντόφσκι «επισκίασε» το ματς του… Δουβίκα! (video)

Απίστευτη ανατροπή πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα, η οποία επικράτησε με 3-2, σημειώνοντας τρία γκολ σε οκτώ λεπτά και «επισκίασε» το γκολ του Τάσου Δουβίκα, που θα μπορούσε να δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του.

Μπορεί ο Τάσος Δουβίκας να σημείωσε το πρώτο του γκολ επί ισπανικού εδάφους, στην έδρα της Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που αναμφίβολα δεν θα λησμονήσει ποτέ, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό για να δώσει βαθμό ή βαθμούς στη Θέλτα.

Και αυτό διότι οι Καταλανοί κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ σε οκτώ λεπτά, πανηγυρίζοντας μία πολύ σπουδαία νίκη, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

Το ρολόι έδειχνε 81’ και η γηπεδούχος είχε δει τον Τάσο Δουβίκα να κάνει το 2-0 και αναζητούσε απάντηση. Εκεί εμφανίστηκε ο Πολωνός. Ισοφάρισε με δύο προσωπικά γκολ στο 81ο και το 86ο λεπτό και η ολική ανατροπή επιβεβαιώθηκε από τον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος έκανε το 3-2, έπειτα από ασίστ του Γκάβι, και η Θέλτα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίτο της «διπλό» την τελευταία δεκαετία στην έδρα της αντιπάλου της, πικραίνοντας και τον Έλληνα φορ που σκόραρε, αλλά δεν έδωσε βαθμό στην ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0