Football Talk

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: «Έσωσε» την… παρτίδα ο Γιουμπιτάνα, αλλά παραμένουν χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι (video)

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: «Έσωσε» την… παρτίδα ο Γιουμπιτάνα, αλλά παραμένουν χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι (video)

Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος για τον Ατρόμητο (1-1) και οι Περιστεριώτες απέφυγαν την ήττα στην Κρήτη. Καλή εμφάνιση από τον ΟΦΗ σε ένα ωραίο παιχνίδι, με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να παραμένει δίχως νίκη στη φετινή Stoiximan Super League.

ΟΦΗ και Ατρόμητος παρήγαγαν θέαμα, με το τελικό 1-1 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν και να ισοφαρίσουν το τέλος με τον Γιουμπιτάνα, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Χωρίς νίκη… ακόμα πορεύεται η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, ενώ παράλληλα οι Κρητικοί έφτασαν κοντά σε μία τρίτη διαδοχική νίκη στην έδρα τους, όμως το γκολ του Λουίζ Φελίπε δεν αποδείχθηκε αρκετό.

1ο ημίχρονο

Σε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες επιτίθονταν… διαρκώς και αναζητούσαν από νωρίς γκολ. Αμφότερες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Μπάκιτς να αστοχεί στο 31’ από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Ρομπάιγ είδε στο 27ο λεπτό τον Πασαλίδη να σταματά με εξαιρετικό τρόπο την προσπάθειά του.

Ο ρυθμός φρενήρης και το να έρθει το γκολ έμοιαζε θέμα… χρόνου. Κι έτσι έγινε, αφού στο 33ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν με υπομονή την μπάλα, ο Αμπάντα σέντραρε και βρήκε τον Λουίζ Φελίπε, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Τσιντώτα για το 1-0 του ΟΦΗ.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ήταν «καθρέφτης» του πρώτου και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά για να ισοφαρίσουν. Σε μία φάση διαρκείας, όμως, στο 47’, ο Βαλέντσια σημάδεψε το δοκάρι και δεν κατάφερε να βρει δίκτυα.

Παράλληλα, κοντά στο γκολ έφτασαν και οι Κρητικοί, αφού ο Τσιντώντας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τοράλ και με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε… άτυχη εκ νέου στη φάση του 77ου λεπτού, καθώς το τρομερό σουτ του Μοσκέρα βρήκε στο δοκάρι.

Τότε, όμως, «μίλησε» η ποιότητα του Έντερ Γκονζάλες, ο οποίος έβγαλε μία καταπληκτική πάσα στον Γιουμπιτάνα, με τον πρώην επιθετικό του Ηρακλή να σουτάρει με το αριστερό και να βρίσκει δίκτυα στο 86ο λεπτό (1-1).

Η τελευταία καλή ευκαιρία στο παιχνίδι έπεσε στα πόδια του Καρώ, αλλά ο Κύπριος αμυντικός δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα «μέσα» από κοντινή απόσταση στο 88’.

MVP

Ο Έντερ Γκονζάλες ήταν σταθερός καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και όταν χρειάστηκε «σέρβιρε» και το γκολ στον Γιουμπιτάνα.

Η φάση του αγώνα

Η επέμβαση του Τσιντώτα που, με τη βοήθεια του δοκαριού, διατήρησε τον δείκτη του σκορ στο 1-0 και τον Ατρόμητο στο ματς.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Καρώ, Πασαλίδης, Βούρος, Αμπάντα, Μπάκιτς, Μεγιάδο (64’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος (80’ Τοράρινσον), Λάρσον, Τοράλ (80’ Νέιρα), Φελίπε (73’ Μοσκέρα).

Ατρόμητος (Κ. Κόουλμαν): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κεσχρίντα, Φριντγιόνσον (46’ Κούντε), Γκονζάλες, Βαλέντσια (81’ Κούεν), Καμαρά (64’ Γιουμπιτάνα), Ρομπαίγ (75’ Βέργος), Ανγκιέλσκι.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0