Football Talk

Champions League, 2ος όμιλος: Σαν να μην… έφυγε ποτέ η Άρσεναλ – Αλληλοεξουδετερώθηκαν Σεβίλλη και Λανς! (video)

Champions League, 2ος όμιλος: Σαν να μην… έφυγε ποτέ η Άρσεναλ – Αλληλοεξουδετερώθηκαν Σεβίλλη και Λανς! (video)

Χρειάστηκε επτά σεζόν για να γυρίσει «στ’ αστέρια», αλλά φρόντισε να το κάνει εμφατικά η Άρσεναλ απέναντι στην Αϊντχόβεν (4-0, 20/09)! Στο έτερο ματς του 2ου ομίλου, η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με τη Λανς.

Αποτελούσε το ξεκάθαρο φαβορί η Άρσεναλ από τη στιγμή της κλήρωσης των ομίλων του Champions League. Κάτι που αρχίζει να επιβεβαιώνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, αφού επικράτησε εύκολα της Αϊντχόβεν με 4-0 (20/09) και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ, έπειτα από το 1-1 της Σεβίλλης με τη Λανς.

Οι Λονδρέζοι έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού στο Emirates πως «διψούν» για γκολ στην επιστροφή τους «στ’ αστέρια» έπειτα από επτά σεζόν. Το 1-0 έκανε ο Σάκα στο 7’, καθώς μετά το σουτ του Έντεγκααρντ, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπενίτες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!


Στο 20ο λεπτό, οι «κανονιέρηδες» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ζεσούς να μοιράζει στον Σάκα και τον τελευταίο να βρίσκει υποδειγματικά τον Τροσάρ. Ο Βέλγος τελείωσε τη φάση ιδανικά, με υπέροχο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.


Το «πάρτι» του πρώτου ημιχρόνου, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έπρεπε να έχει και εκείνος συμμετοχή, κάτι που έκανε εν τέλει στο 38’, γράφοντας το 3-0!


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, με τους Λονδρέζους ωστόσο να βάζουν το «κερασάκι» στην τούρτα στο 70’, με ένα φοβερό σουτ του αρχηγού, Μάρτιν Έντεγκααρντ, για το τελικό 4-0.


Στην Ισπανία και στο έτερο ματς του 2ου ομίλου, η Σεβίλλη και η Λανς μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μένοντας στο 1-1.

Οι Σεβιγιάνοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’, με μία υπέροχη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Οκάμπος, έπειτα από κόρνερ του Ράκιτιτς, περνώντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Σαμπά για το 1-0.


Οι Γάλλοι, παρ’ όλα αυτά, δεν άργησαν να απαντήσουν. Στο 24’, ο Φουλγκίνι εκτέλεσε ένα φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και την έστειλε στα δίχτυα με έναν… κεραυνό, ισοφαρίζοντας σε 1-1!


Σκορ που παρέμεινε εν τέλει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού οι δύο αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να «διασπάσουν» ξανά την αντίπαλη άμυνα.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1.Άρσεναλ 1 3 (4-0)

2.Λανς 1 1 (1-1)

3.Σεβίλλη 1 1 (1-1)

4. Αϊντχόβεν 1 0 (0-4)

Η επόμενη αγωνιστική (03/10):

Λανς – Άρσεναλ

Αϊντχόβεν – Σεβίλλη

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0