Football Talk

ΑΕΚ: Οι λύσεις που υπάρχουν στην άμυνα μετά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί

ΑΕΚ: Οι λύσεις που υπάρχουν στην άμυνα μετά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ενόψει Μπράιτον δυο μεγάλα ζητήματα να επιλύσει στο κέντρο της άμυνάς του – Ποιοι παίκτες μπορούν να καλύψουν τις θέσεις των δυο βασικών στόπερ της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ πάει στο Μπράιτον έχοντας στην αποστολή της σοβαρές επιστροφές (Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο), αλλά και δυο τεράστιες απουσίες στην άμυνα. Οι Βίντα και Μουκουντί είναι εκτός του αγώνα στην Αγγλία και η Ένωση πάει στην πρεμιέρα της με έναν «καθαρό» κεντρικό αμυντικό: τον Σίμο Μήτογλου. Αυτός είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Πάμε να δούμε όμως τι μπορεί να κάνει ο Αλμέιδα προκειμένου να καλύψει το κενό του δεύτερου κεντρικού αμυντικού και συγκεκριμένα του αριστερού στόπερ. Καταρχάς, ό,τι κι αν επιλέξει ο προπονητής το έχει δουλέψει! Ολο αυτόν τον χρόνο του στην ΑΕΚ ο Αργεντινός στις προπονήσεις έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα… Μεταξύ πολλών ήταν και πρόσωπα σε διάφορες θέσεις που δεν είναι φυσικές τους!

Αυτοί λοιπόν που φαντάζουν ως επικρατέστεροι να αλλάξουν θέση και να παίξουν ως αριστερό στόπερ στο ματς της Πέμπτης (21/09), δίπλα στον Μήτογλου, είναι οι Χατζισαφί, Σιντιμπέ ή Σιμάνσκι. Και οι τρεις στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί ως στόπερ. Πρόκειται για έμπειρους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν τη θέση κι ας μην είναι η φυσική τους. Ο Αλμέιδα τους έχει δοκιμάσει ως κεντρικούς αμυντικούς και θα δούμε τι θα επιλέξει τελικά στο πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την Μπράιτον. Υπάρχει επίσης και η επιλογή του Μοχαμάντι, ο οποίος για κάποια λεπτά είχε αγωνιστεί στόπερ στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0