Football Talk

Εθνική Ισπανίας: Παρούσες οι παίκτριες με το… ζόρι, αρνήθηκαν να απαντήσουν ερωτήσεις δημοσιογράφων (video)

Εθνική Ισπανίας: Παρούσες οι παίκτριες με το… ζόρι, αρνήθηκαν να απαντήσουν ερωτήσεις δημοσιογράφων (video)

«Καζάνι» που… βράζει η συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας

Σχετικά Άρθρα

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ολόκληρη η Εθνική ομάδα της Ισπανίας βρίσκεται σε… αναταραχή.

Από το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες, μέχρι την παραίτησή του, την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη της Μόντσε Τομέ, έως και τις δηλώσεις της Τζένι Ερμόσο ότι οι συμπαίκτριές της εξαναγκάζονται να παρευρεθούν στη συνάντηση της χώρας τους, παρά την θέλησή τους, φοβούμενες κυρώσεις.

Οι ποδοσφαιρίστριες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με την ομοσπονδία και ζήτησαν δραστικές αλλαγές, εφόσον θέλουν να φορέσουν ξανά το εθνόσημο. Μολαταύτα, υποχρεώθηκαν να δώσουν το «παρών» το πρωί της Τρίτης (19/09) στο ξενοδοχείο Αλαμέδα, όπου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ισπανίας εν όψει των αγώνων του Nations League Γυναικών, αλλά εκείνες ως ένδειξη διαμαρτυρίας… δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των πολλών δημοσιογράφων που τις περίμεναν.

Η Τέρε Αμπελέιρα ερωτήθηκε όταν κατέφθασε στο ξενοδοχείο, για το αν ήθελε να παρευρεθεί εκεί ή ένιωσε πίεση, όμως δεν έδωσε καμία απάντηση και απλά απέφυγε τον Τύπο.

Παράλληλα, η Μίσα Ροντρίγκες όταν ρωτήθηκε αν ήταν χαρούμενη που συμπεριλήφθηκε στη λίστα, απάντησε «όχι» και συνέχισε προς την είσοδο.

Οι διεθνείς θα συναντήσουν και τον πρόεδρο του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Ισπανίας (CSD), με τον οποίο θα συζητήσουν για πρώτη φορά από κοντά για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες αυτές ημέρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0