Football Talk

Ατρόμητος - Βόλος 1-1: Έ«Χ»ουν δρόμο ακόμα να διανύσουν!

Ατρόμητος - Βόλος 1-1: Έ«Χ»ουν δρόμο ακόμα να διανύσουν!
«Χ»αμένοι και οι δύο στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Βόλος είχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έμειναν στην ισοπαλία και παρέμειναν χωρίς τρίποντο, χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Άλλη μία ισοπαλία επεφύλασσε η 4η αγωνιστική της Super League, με την αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία αυτής να μην έχει νικητή. Ατρόμητος και Βόλος είχαν τις στιγμές τους στο Περιστέρι, όμως αυτές δεν ήταν αρκετές για να γείρουν την πλάστιγγα προς μία κατεύθυνση, με τις δύο ομάδες να πρέπει να περιμένουν την πέμπτη στροφή για να ψάξουν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.
1ο Ημίχρονο

Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επηρέασε το ρυθμό, με τα πρώτα λεπτά στο Περιστέρι να κυλούν αναγνωριστικά. Στο 21' οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά όταν ο Κεσχρίντα πρόλαβε τη μπάλα από το γύρισμα του Βαλένσια, όμως δεν έδωσε σωστή κατεύθυνση σε αυτή σουτάροντας άουτ.

Οι Βολιώτες ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους στη συνέχεια χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν με προϋποθέσεις και συνεπώς να ανησυχήσουν τα αντίπαλα καρέ. Έτσι στο 39', ο Αντζιέλσκι πρόλαβε τον Σιαμπάνη και με προβολή έβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες. Ένα γκολ που ακυρώθηκε αρχικώς από το βοηθό ως οφσάιντ, όμως με την υπόδειξη του VAR, καταλογίστηκε τελικώς.

2ο Ημίχρονο
Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, ο Κώστας Μπράτσος θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και έτσι προχώρησε σε 3 αλλαγές. H αύρα των νεοεισελθέντων λειτούργησε ευεργετικά με το... καλημέρα. Ο Άλχο έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ασεβέδο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει σε κόρνερ, έστειλε άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά με τους φιλοξενούμενους να «αγγίζουν» το προβάδισμα στο 53' με τον Τσοκάνη που δεν πρόλαβε τη μπάλα από το γύρισμα του Λούνα και το 56' μετά το σουτ του Κόμπα.

Οι Θεσσαλοί βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 71' με τον Ντέλετιτς το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ ο Ατρόμητος από την άλλη προσπάθησε με τον Βέργο κυρίως να πάρει και πάλι τα ηνία. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και θα πρέπει να περιμένουν για να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (59' Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72' Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Ανγκιέλσκι (59' Βέργος).

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46' Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75' Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (58' Μπερτόγλιο), Ενγκίν (46' Μαχαίρας), Μωραΐτης (46' Γκαρσία).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0