Football Talk

Ατρόμητος: Καινούργιο ρόστερ, κακό ξεκίνημα και ο Κρις Κόλμαν που μπορεί να αλλάξει τα… δεδομένα (video)

Ατρόμητος: Καινούργιο ρόστερ, κακό ξεκίνημα και ο Κρις Κόλμαν που μπορεί να αλλάξει τα… δεδομένα (video)

Με την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ο Ατρόμητος θα έχει την ευκαιρία να μαζέψει τα… κομμάτια του μετά τις δύο απανωτές ήττες από Ολυμπιακό και Κηφισιά. Κάθε αρχή και δύσκολη, με τους Περιστεριώτες να διαθέτουν ένα καινούργιο ρόστερ, αλλά και έναν ικανό προπονητή στον πάγκο, που μπορεί να γυρίσει τον… διακόπτη της ομάδας.

Ο Ατρόμητος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αττικής και σταθερή-διαχρονική δύναμη έξω από το Big-5. Με την περσυνή χρονιά να αποτελεί μία μέτρια προς το κακή σεζόν, φέτος οι βλέψεις της ομάδας ήταν για... μεγαλύτερα πράγματα.

Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις με φόντο τους δρόμους και το  μετρό στο Περιστέρι (vid) | Gazzetta

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ φαίνεται πως επηρέασαν την ομάδα, με τους Περιστεριώτες να παρουσιάζονται ανέτοιμοι για την νέα σεζόν που ήδη… τρέχει.

Αν η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι από τις ήττες που λέμε «εντός του προγράμματος» (4-0), η αποκαρδιωτική εμφάνιση με την Κηφισιά (2-1) όμως, δεν έχει… δικαιολογίες.

Βέβαια και το βαρύ 4-0 στον Πειραιά κανονικά δεν θα έπρεπε να περάσει αφ’ υψηλού, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με στόχο την είσοδο στα play off. Απέναντι στους νεοφώτιστους ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη στην σεζόν, αντιθέτως όμως αυτήν την πέτυχε η Κηφισιά.

Ένα άλλο πρόβλημα που παρατηρείτε είναι οι δύο κόκκινες κάρτες σε ισάριθμους αγώνες. Μπορεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» η αποβολή του Τσιντώτα να μην στοίχησε, καθώς ήταν στις καθυστερήσεις ενός ήδη χαμένου παιχνιδιού, απέναντι στην Κηφισιά όμως ο Ντε Μποκ στο 36’ καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι μαζικές αλλαγές στο ρόστερ χρειάζονται και τον ανάλογο χρόνο προσαρμογής για τα νέα πρόσωπα. Έτσι και οι Ανγκιέλσκι, Ντιρκς και Τσιντώτας δεν έχουν καταφέρει ακόμη να γεμίσουν ικανοποιητικά τα παπούτσια των Κιάρτασον, Κλωναρίδη και Γιαννιώτη, κάτι που έως έναν βαθμό είναι φυσιολογικό, με τις βαθμολογικές απώλειες όμως, να «πληγώνουν βαθιά» έως τώρα την ομάδα, στον ψυχολογικό τομέα.

Κανένας φίλος του Ατρομήτου όμως δεν θα πρέπει να τα βάψει… μαύρα, καθώς στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ένας ικανότατος προπονητής που μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Ο Κρις Κόλμαν έχει αναλάβει την ομάδα από τον Ιανουάριο του 2022 και έχει παρουσιάσει πολύ θετικά δείγματα μέσα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Κρις Κόλμαν: Μεταμόρφωσε τον Ατρόμητο και φουλάρει! - sport-fm.gr ΘΕΜΑ -  Ατρόμητος - Long Form | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

 Ο Ουαλός εξ αρχής έδειξε τις διαθέσεις και την επιθυμία του να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Μπορεί η έναρξη της φετινής χρονιάς να είναι με το… αριστερό αλλά με πίστη στο πλάνο και λίγη τύχη, ο Κόλμαν μπορεί να επαναφέρει τον Ατρόμητο εκεί που του… αξίζει να βρίσκεται.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0