Football Talk

Η Εθνική Ισπανίας κατά του Ρουμπιάλες: «Δεν δεχόμαστε την απαράδεκτη συμπεριφορά του»

Η Εθνική Ισπανίας κατά του Ρουμπιάλες: «Δεν δεχόμαστε την απαράδεκτη συμπεριφορά του»

Το μήνυμά της κατά των ενεργειών του Λουίς Ρουμπιάλες εξέφρασε η Εθνική Ισπανίας σε συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Euro 2024 και οι παίκτες στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκαν για την άσεμνη κίνηση του Λουίς Ρουμπιάλες, να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο.

Οι αρχηγοί της «ρόχα», Άλβαρο Μοράτα, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, Μάρκο Ασένσιο και Ρόντρι παρευρέθηκαν, με τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης να διαβάζει την επίσημη τοποθέτηση:

«Καταρχάς, θέλουμε να επικοινωνήσουμε, για άλλη μια φορά, την περηφάνια μας και τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στηνεθνική ομάδα γυναικών για το Παγκοσμίων Κύπελλο. Ένα ιστορικό ορόσημο που θα σηματοδοτήσει το πριν και το μετά στο ποδόσφαιρο γυναικών της Ισπανίας, εμπνέοντας με έναν ανεκτίμητο θρίαμβο πολλές γυναίκες. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στις παίκτριες που είδαν την επιτυχία τους να αμαυρώνεται.

Δεν δεχόμαστε την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Ρουμπιάλες, ο οποίος δεν έχει σταθεί στο ύψος του θεσμού που εκπροσωπεί.

Τοποθετούμαστε σταθερά και ξεκάθαρα στο πλευρό των αξιών που αντιπροσωπεύει ο αθλητισμός. Το ισπανικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι μηχανή σεβασμού, έμπνευσης και διαφορετικότητας και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.

Από σήμερα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μέλλον του ισπανικού ποδοσφαίρου, για την πρόκριση στο Euro 2024, έχοντας δύο παιχνίδια με Γεωργία και Κύπρο. Θα θέλαμε, από εδώ και στο εξής, να μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αθλητικά θέματα δεδομένου των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0