Football Talk

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός από Παναθηναϊκό – Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός από Παναθηναϊκό – Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Στη… ζημιά που υπέστη η ομάδα του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στις δυνατότητες της ΑΕΚ στάθηκε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια.

Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό είχε μεγάλη… επιρροή στην Μαρσέιγ, με τον πρόεδρό της, Πάμπλο Λονγκόρια, να παραχωρεί συνέντευξη τύπου και να αναφέρεται στο ματς για τα προκριματικά του Champions League.

«Σίγουρα ο αποκλεισμός στο Champions League ήταν ένα σκληρό πλήγμα, ωστόσο ο Μαρθελίνο σε όποια ομάδα και αν έχει δουλέψει, έχει φέρει τάξη και μία καλή δομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η οικονομική μας κατάσταση είναι σταθερή. Υπάρχει μία ζημιά με τον αποκλεισμό στο Champions League που υπολογίζεται στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά οι όροι των συμβολαίων με τα μπόνους δεν βαραίνουν τα συμβόλαια και τους μισθούς», προσέθεσε.

Όσον αφορά για τις μελλοντικές αναμετρήσεις στο Europa League και τον όμιλο με την ΑΕΚ είχε να πει: «Είναι ένας σκληρός όμιλος με επίπεδο ποδοσφαίρου Η Μπράιτον ήταν η αποκάλυψη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση, ενώ η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση, μία δυνατή ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0