Football Talk

Οι 5+1 στιγμές της 3ης αγωνιστικής στην Serie A: Το Μιλάνο κυριαρχεί και η Λάτσιο επέστρεψε με δυνατό… κρότο

Οι 5+1 στιγμές της 3ης αγωνιστικής στην Serie A: Το Μιλάνο κυριαρχεί και η Λάτσιο επέστρεψε με δυνατό… κρότο

Ίντερ και Μίλαν φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο στο φετινό πρωτάθλημα ενώ η Λάτσιο άφησε πίσω τον κακό της εαυτό και επανέρχεται δυναμικά. Οι στιγμές της 3ης αγωνιστικής στην Serie A που έγραψαν την δική τους… ιστορία.

Βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική της Serie A και οι εκπλήξεις δεν είναι λίγες. Το Μιλάνο προς το παρών προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, η Λέτσε πραγματοποιεί «ονειρικό» ξεκίνημα και η Λάτσιο έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Επιπλέον η Γιουβέντους παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο, ενώ η Μπολόνια έκανε «σεφτέ» με εντυπωσιακή ανατροπή.

Αυτή είναι η «επίγευση» που μας άφησε η 3η αγωνιστική της Serie A, μέσα από τις 5+1 μεγαλύτερες στιγμές της.

 

Μία Ίντερ που πάει… καρφί για πρωτάθλημα

Ασταμάτητη δείχνει η Ίντερ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Serie A. Στο Μιλάνο δημιουργήθηκε ένα πάρτι με… καλεσμένη την Φιορεντίνα (4-0).

Επιθετικός «μονόλογος» κατά την διάρκεια ολόκληρου του 90λεπτου με τον Τουράμ να βάζει το «παρθενικό» του γκολ στην Ιταλία και τον Λαουτάρο Μαρτίνες να παραμένει ο εκτελεστής που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Είναι ξεκάθαρο πως στο μυαλό όλων είναι το Scudetto και δεν το κρύβουν, άλλωστε η Ίντερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με «0» παθητικό έχοντας σκοράρει ήδη οκτώ γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Απογοητευτικοί οι «βιόλα», έχουν δημιουργήσει προσδοκίες από την περσυνή σεζόν και προς το παρόν δυσκολεύονται να τις φέρουν εις πέρας.

Η Ρώμη «βάφτηκε» με τα χρώματα της Μίλαν

Ένα «χτύπημα» σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για να χρίσει την Μίλαν νικήτρια στην μεγάλη αναμέτρηση μέσα στο Ολύμπικο επί της Ρόμα.

Από τα 11 βήματα ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 9’, ενώ το «ακροβατικό» του Λεάο στο 48’ «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό την νίκη. Αν και ο Τομόρι περιέπλεξε για λίγο την κατάσταση όταν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61’. Οι «ροσονέρι» στάθηκαν στο ύψος τους και διατήρησαν το προβάδισμα έως και το τέλος της αναμέτρησης για το απόλυτο 3/3.

Ο Σπινατσόλα μείωσε στο 90+2’ σε 2-1 αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για την Ρόμα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο. Συνεχίζει να απογοητεύει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο που έχει συλλέξει μόλις έναν βαθμό έως τώρα.

Η Γιουβέντους των πολλών προβλημάτων καλά… κρατεί

Η «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου δείχνει χαρακτήρα και διατηρείτε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Με ένα ρόστερ που δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα του με αυτά των προηγούμενων ετών, δίνει την δική της… μάχη. Το «εμπόδιο» της Έμπολι δεν ήταν αρκετά υψηλό και με τους Ντανίλο-Κιέσα πήρε το τρίποντο και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Με επτά βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις τα πρώτα δείγματα γραφείς είναι θετικά, και όλοι πλέον περιμένουν πως θα σταθεί απέναντι σε μία ομάδα από το πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα.



Η Λέτσε «τρελαίνει» κόσμο και έχει… πατήσει 4αδα

Από την μάχη της παραμονής στην διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Λέτσε ήρθε από το… πουθενά και αήττητη έχει «στρογγυλοκαθίσει» στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Επικράτησε με σχετική ευκολία επί της Σαλερνιτάνας (2-0) και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τολμηρά όνειρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι σίγουρα πολύ νωρίς για… μεγάλα λόγια αλλά μετά την νίκη επί της Λάτσιο και την ισοπαλία με την Φιορεντίνα, ήρθε και αυτό το τρίποντο για να αποδείξει σε όλους πως η φετινή Λέτσε δεν αποτελεί απλώς ένα «πυροτέχνημα».



Η εκδίκηση της… δευτεραθλήτριας

Η περσυνή Λάτσιο ήταν πραγματικά απολαυστική αλλά επειδή η Νάπολι αποτελούσε κάτι πιο κοντά στο… εξωπραγματικό, το δεύτερο σκαλί του βάθρου ήταν το ρεαλιστικό ταβάνι της ομάδας.

Φέτος μετά από δύο γερές «σφαλιάρες» με Λέτσε (ήττα με 2-1) και Τζένοα (ήττα με 1-0) κατάφερε να… ρεφάρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντό» ήταν καταιγιστική απέναντι στην πρωταθλήτρια Νάπολι και με ωραίο ποδόσφαιρο πήρε το διπλό με 2-1, ενώ είχε και δύο επιπλέον γκολ που ακυρώθηκαν μέσω του VAR.

Απότομη «προσγείωση» για την Νάπολι που πρέπει να εκμεταλλευτεί την διακοπή και να ανασυγκροτηθεί για την δύσκολη-απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί.

Η ανατροπή που δίνει… παλμό στην Μπολόνια

Μία σπουδαία εμφάνιση για την Μπολόνια και μία ανατροπή απέναντι στην Κάλιαρι που θα της δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Σε μία αναμέτρηση που… στράβωσε από νωρίς από το γκολ του Λουμβούμπο, οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Ζίρκζε έκανε την αρχή στο 59’ και ο Φαμπιάν στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε το… έργο για τους γηπεδούχους.

Ο Ορσολίνι παραλίγο να γίνει μοιραίος με το χαμένο του πέναλτι στο 75’, αλλά αφού ήρθαν οι τρεις βαθμοί η αστοχία του Ιταλού έχει ήδη... ξεχαστεί.


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0