Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Θα ζήσουμε με τα προβλήματα, πολύ σημαντική η νίκη»

Γιοβάνοβιτς: «Θα ζήσουμε με τα προβλήματα, πολύ σημαντική η νίκη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φάνηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και αποδέχεται ότι θα χρειαστεί να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμού που εμφανίστηκαν.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα και επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ, χάρις στο «χρυσό» γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικά… άτυχοι, καθώς είδαν τέσσερις (!) παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα, να αποχωρούν τραυματίες.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημείωσε:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα, κάτι που σπάνια γίνεται. Όμως γίνεται. Αυτά δημιούργησαν διάφορα προβλήματα στο παιχνίδι μας. Δεν είναι ευχάριστο όταν πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, αλλά θα ζήσουμε με αυτά. Ήταν μια τεράστια σημασία να κερδίσουμε σήμερα, γιατί πάντα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύσκολος αντίπαλος. Προερχόμασταν από μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων, απαιτητικών τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι. Πάρα πολύ σημαντική η σημερινή νίκη, ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που κάναμε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να είμαστε λίγο πιο δημιουργικοί γιατί δεν είχαμε πολλές φάσεις. Θέλαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, ίσως πήραμε παραπάνω ρίσκο κιόλας. Στο τέλος όλα είναι καλά. Όταν κερδίζεις, ξεπερνάς πιο εύκολα τα παιχνίδια που ίσως δεν έχεις καλή απόδοση".

Τέλος, αναφορικά με τα νέα πρόσωπα (Έρικ Πάλμερ - Μπράουν & Γουίλιαν Αράο) που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, σημείωσε: "Έμεινα ικανοποιημένος. Θα χρειαστούν παιχνίδια για να έχουν καλύτερο ρυθμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0