Football Talk

Η Ελσίνκι «έκοψε» πρώτη το... νήμα στο πρωτάθλημα, έστω και με ισοπαλία, εν όψει ΠΑΟΚ! (video)

Η Ελσίνκι «έκοψε» πρώτη το... νήμα στο πρωτάθλημα, έστω και με ισοπαλία, εν όψει ΠΑΟΚ! (video)
Το σερί νικών της Ελσίνκι στο πρωτάθλημα «έσπασε», αλλά στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Veikkausliiga, διατήρησε την πρώτη θέση.
Η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference LeagueΕλσίνκι, την οποία αντιμετωπίζει στις 21/09 στη Φινλανδία, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Κουόπιο (03/09, 2-2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δηλαδή της τελευταίας της κανονικής διάρκειας.

Κάπως έτσι, δεν νίκησε για πρώτη φορά μετά από έξι σερί ματς, αλλά πέτυχε τον βασικό της στόχο, δηλαδή την κατάληψη της πρώτης θέσης, μιας και τερμάτισε στο +1 από την Κουόπιο, και ταυτόχρονα πήρε το πλεονέκτημα έδρας, για τα Play Off της Veikkausliiga. Εκεί όπου αγωνίζονται για έναν ακόμα γύρο, οι πρώτες έξι ομάδες της κανονικής διάρκειας.

Η Κουόπιο «άνοιξε» το σκορ στο 14', με τον Βιντγέσκογκ, αλλά η Ελσίνσκι ισοφάρισε στο 44', με τον Πελτόλα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την ανατροπή, χάρις το γκολ του Ραντούλοβιτς (51'), αλλά εν τέλει, έμεινε στα... μισά.

Ο Γένγκι ισοφάρισε στο 58ο λεπτό και «έγραψε» το 2-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Όσον αφορά στον Έλληνα χαφ της Ελσίνκι, Γιώργο Κανελλόπουλο; Δεν αγωνίστηκε ως βασικός, αλλά πέρασε στο ματς στο 82'.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0