Football Talk

Οι 12 μεταγραφές σε Ελλάδα και εξωτερικό που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις (video)

Οι 12 μεταγραφές σε Ελλάδα και εξωτερικό που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις (video)

Μέσα σε ένα καλοκαίρι «γεμάτο» μεταγραφές, υπάρχουν μερικές στις οποίες… δεν «πέφτει» το μάτι με την πρώτη. Με μια δεύτερη ματιά, όμως, εύκολα κανείς εντοπίζει παίκτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Σχετικά Άρθρα

Κάθε καλοκαίρι οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν ποιους παίκτες θα αποκτήσει η ομάδα τους και το πώς θα ενισχυθεί. Άλλες φορές αυτό γίνεται με μία φανταχτερή μεταγραφή, κι άλλες με κάποιον ο οποίος φαίνεται ιδανικός και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα.

Οι πρώτοι εντοπίζονται εύκολα, ενώ οι δεύτεροι χρειάζονται μία πιο… ενδελεχή ματιά για να τους βρει κανείς, με το BN Sports να αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο και να ξεχωρίζει 5+1 παίκτες από Ελλάδα και εξωτερικό αντίστοιχα, που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις φέτος.

Φρανσίσκο Ορτέγκα (Ολυμπιακός)

Τα όσα έχει βιώσει έως τώρα στην καριέρα του ο Ορτέγκα τον μετατρέπουν σε ένα πολύ ώριμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαρκώς προσπαθεί να εξελίσσεται. Οι ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, αλλά και η ισορροπία που διαθέτει στο παιχνίδι του, μπορεί να του επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσει σε βάθος χρόνου στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που διαρκώς θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Άντριαν Χόβαν (Πανσερραϊκός)

Ο Σλοβάκος αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών έως τώρα για τον Πανσερραϊκό και σίγουρα μπορεί να γίνει ένας από τους λόγους που οι Σερραίοι θα παραμείνουν στη Stoiximan Super League. Πολύ έμπειρος τερματοφύλακας, με παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους με την Σλόβαν Μπρατισλάβας τις δύο περασμένες σεζόν.

Μάρκος Αντόνιο (ΠΑΟΚ)

Ο Μάρκος Αντόνιο ήρθε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, όμως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τόσο ποιοτικά ώστε να ενθουσιαστούν οι φίλοι του «Δικεφάλου». Η ομάδα βελτιώνεται, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά και ενδέχεται τέτοια εποχή του χρόνου ο Βραζιλιάνος να αποδειχθεί μία περίπτωση ανάλογη με αυτή του… Τιάγκο Ντάντας.

Μάριος Σιαμπάνης (Βόλος)

Η περίπτωση του 23χρονου μοιάζει ιδανική για έναν σύλλογο σαν τον Βόλο, αφού εκεί μπορεί να πάρει ευκαιρίες και να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα. Τις ικανότητες φαίνεται πως τις κατέχει και συνεπώς σε βάθος χρόνου μπορεί να εξελιχθεί σε μία εξαιρετική μεταγραφή.

Χουάν Μιριτέλο (Αστέρας Τρίπολης)

Το ξεκίνημα του Μιριτέλο στους Αρκάδες φαίνεται να είναι... ιδανικό. Έκανε καλή προετοιμασία, σημείωσε γκολ και ασίστ απέναντι στον ΟΦΗ (3-0, 26/08) και μοιάζει πως έχει να προσφέρει πράγματα στον Μίλαν Ράσταβατς.

Γιάννης Μασούρας (Κηφισιά)

Αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει προς το παρόν στην Κηφισιά. Επεστρεψε στην Ελλάδα και η εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ τόσο νωρίς στη σεζόν, αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Μαχμούντ Νταχούντ (Μπράιτον)

Η Μπράιτον έχει αποδείξει πως ξέρει να αγοράζει, αλλά και να πουλάει παίκτες. Ο Νταχούντ είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με τρομερά τεχνικά χαρίσματα που μπορεί να διαπρέψει στους «γλάρους». Αρκεί να παραμείνει υγιής…


Νταίτσι Καμάντα (Λάτσιο)

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η συνέπειά του, τον μετέτρεψαν σε στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Εν τέλει, κατέληξε στη Λάτσιο και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του Μαουρίτσιο Σάρι, μπορεί να του επιτρέψει να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του και να αντικαταστήσει ιδανικά στο δημιουργικό κομμάτι τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Αλεχάντρο Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν)

Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που ελάχιστοι καταλαβαίνουν το πώς είχε παραμείνει για τόσα χρόνια στην Μπενφίκα. Μολαταύτα, η ώρα του ήρθε, εντάσσεται στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και ό,τι είχαμε δει από εκείνον στο Champions League με τους «αετούς» της Λισαβόνας, αναμένουμε να το παρουσιάσει και σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ιμπραχίμ Σανγκαρέ (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Ήταν για χρόνια στα «ραντάρ» των ομάδων της Premier League και τελικά η Νότιγχαμ Φόρεστ δαπάνησε τα χρήματα για να τον αποκτήσει. Σταθερός, δυνατός, καλός με την μπάλα στα πόδια και με «γεμάτες» παρουσίες στην Αϊντχόφεν, με πιο πρόσφατη την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να ταιριάξει τέλεια στα χαρακτηριστικά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Γιέσπερ Λίνστρομ (Νάπολι)

«Εξαργύρωσε» τις απίστευτες εμφανίσεις του με την Μπρόντμπι και πήγε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έπειτα από δύο σεζόν εκεί, αποκτήθηκε από την Νάπολι. Η ποιότητά του μεγάλη και το «ρεπερτόριο» του πλούσιο, με τους «παρτενοπέι» να χρειάζονται κάποιον με αυτά τα στοιχεία στο ρόστερ τους.

Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ (Μίλαν)

Μία μεταγραφή που σίγουρα δεν «γεμίζει» το μάτι εκ πρώτης όψεως, ωστόσο έως τώρα έχει εντυπωσιάσει και έχει καθιερωθεί στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Πολύ καλός στο να κουβαλάει την μπάλα και γενικότερα ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά, δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις στον Ιταλό προπονητή ενόψει μίας πολύ απαιτητικής χρονιάς.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0