Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ποιος άλλος; Ο Μπέλινγκχαμ λυτρώνει ξανά τη «Βασίλισσα» για το 4/4 στη La Liga! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ποιος άλλος; Ο Μπέλινγκχαμ λυτρώνει ξανά τη «Βασίλισσα» για το 4/4 στη La Liga! (video)

Βρέθηκε πίσω, αγχώθηκε, αλλά με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, τον ηγέτη της στη νέα εποχή, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Χετάφε!

Πέντε γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις! Και βρίσκεται μόλις στους πρώτους του μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κάνει πράγματα και θαύματα για τη «βασίλισσα» και ήταν εκείνος που της χάρισε εν τέλει ακόμα μία νίκη, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για το 2-1 κόντρα στη Χετάφε!

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπροστά στο κοινό του, στο ανακαινισμένο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Υποδέχθηκε τη Χετάφε για την 4η αγωνιστική της La Liga, όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο.

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Μπόρχα Μαγιοράλ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος, «παγώνοντας» τη Ρεάλ. Οι «μερένχες» πίεσαν όσο μπορούσαν, μα έβρισκαν πάνω στον εκπληκτικό Νταβίδ Σόρια.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς σε ισορροπία με την έναρξη του δεύτερου μέρους, με σκόρερ τον Χοσέλου στο 47’. Έπειτα ο ρυθμός ανέβηκε ακόμα περισσότερο, η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Κρόος στην αμέσως επόμενη φάση, όμως η ανατροπή δεν ερχόταν.

Τουλάχιστον μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε ο Λούκας Βάσκεθ επιχείρησε το σουτ, ο Σόρια έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Μπέλινγκχαμ, ο «από μηχανής θεός» των Μαδριλένων, την έστειλε στα δίχτυα για να χαρίσει στην ομάδα του ακόμα τρεις βαθμούς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0