Football Talk

Νέο παραλήρημα Ρουμπιάλες περί «ψεύτικου φεμινισμού» και προσπάθειας ισοπέδωσης του

Νέο παραλήρημα Ρουμπιάλες περί «ψεύτικου φεμινισμού» και προσπάθειας ισοπέδωσης του

Ο Λουίς Ρουμπιάλες απολογήθηκε δημόσια για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο, ωστόσο με τα λόγια του μόνο συγγνώμη δεν είπε. Ο Ισπανός παράγοντας μίλησε για ένα φεμινιστικό κίνημα που έχει ως σκοπό την ισοπέδωση του αντρικού φύλου, ενώ επέμεινε πως υπήρχε συγκατάθεση και από τις δύο πλευρές.

Η πολύκροτη υπόθεση Ρουμπιάλες που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων δεν έχει τέλος. Ο Ισπανός έβαλε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά με νέες του δηλώσεις, στις οποίες επιχείρησε να φανεί μετανιωμένος, επιμένοντας όμως ως προς την αθωότητά του.

Το θέμα με το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο θεωρεί πως έχει εργαλειοποιηθεί προκειμένου να τον «ισοπεδώσουν» την ώρα που ο ίδιος επιμένει πως είναι αθώος και πάνω από όλα, αξιοπρεπής.

Δείτε τις δηλώσεις του στην ισπανική «El Confidencial»:

Ανησυχώ ιδιαίτερα που κάποιοι από αυτούς που πρέπει να διακηρύξουν και να βοηθήσουν να διασφαλιστεί η διάκριση των εξουσιών στη χώρα μας, επιμένουν να συμμετέχουν και να με πιέζουν, αντί να αφήνουν τη δικαιοσύνη να ενεργεί με όλες τις εγγυήσεις, μένοντας αμέτοχοι.

Σε όλη αυτή την περίοδο υπέστη ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό και μιντιακό λιντσάρισμα από το οποίο παρέμεινα εντελώς στο περιθώριο. Όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα αυτά, ένιωσα επίσης την αυξανόμενη υποστήριξη του κόσμου στον δρόμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αισθάνομαι ότι κάτι έχει αλλάξει και μπροστά σε μια τέτοια ψευδή αδικία και δημόσια κρίση, απλοί πολίτες, γυναίκες και άνδρες, έχουν συγκεντρωθεί. Θέλω να σας ευχαριστήσω εδώ και τώρα.

«Ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσω άπειρα για την τεράστια στήριξή σας, που με πιστέψατε, που δεν παρασυρθήκατε από αυτήν την εκστρατεία που κατασκευάστηκε εναντίον μου. Η λαϊκή στήριξη ενισχύει για μένα την ιδέα ότι αυτό το θέμα έχει μεγεθυνθεί και βγει εκτός πλαισίου για άλλους λόγους.

Συνεχίζω να εμπιστεύομαι την ανεξαρτησία των φορέων όπου πρέπει να λυθεί αυτό το ζήτημα, παρά το γεγονός ότι η πολιτική πίεση και αυτή ορισμένων μέσων ενημέρωσης με συμφέροντα είναι βάναυση.

Και ότι οι πληροφορίες για αυτό το θέμα υπόκεινται σε πληθώρα χειρισμών, ψεμάτων και λογοκρισίας. Όμως η αλήθεια έχει μόνο έναν δρόμο και γι' αυτό, επαναλαμβάνω, είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0