Football Talk

Η Κάντιθ «έδειξε» τον... δρόμο στον Παναθηναϊκό: Βαριά ήττα για τη Βιγιαρεάλ με 3-1! (video)

Η Κάντιθ «έδειξε» τον... δρόμο στον Παναθηναϊκό: Βαριά ήττα για τη Βιγιαρεάλ με 3-1! (video)
Τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς στη La Liga για τη Βιγιαρεάλ, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 6ο όμιλο του Europa League!
Δεν λέει να «ορθοποδήσει» η Βιγιαρεάλ! Προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό στην έδρα της Κάντιθ, όμως έμεινε με δέκα παίκτες στο 22' και στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 3-1 (01/09)!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή La Liga και δεδομένα, η έως τώρα αγωνιστική του εικόνα προβληματίζει.

Από την άλλη, η Κάντιθ των επτά βαθμών σε τέσσερα ματς, έδειξε τον «δρόμο» στον Παναθηναϊκό, που θα βρει τη Βιγιαρεάλ στον 6ο όμιλο του Europa League.

Ο Σορλόθ «άνοιξε» το σκορ στο 10', με τον Ράμος να φέρνει το ματς στα ίσα οκτώ λεπτά αργότερα (18').

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 22', μετά από την αποβολή του Πεντράθα, που αποδείχθηκε... καταδικαστική για τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά, ο Μαντσίς έφερε «τούμπα» το ματς στο 30ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και στο 50', ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε το 3-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάντιθ (Σέρχιο): Λεντέσμα, Καρσελέν, Ερνάντες Λ., Φαλί, Ερνάντες Χ., Αλέχο (57' Σομπρίνο), Αλκαράθ (90+2' Χοσέ Μαρί), Εσκαλάντε, Ματσίς (77' Γκόμες), Μάρτι (90+2' Νεγρέδο), Ράμος (77' Φερνάντες Α.).

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Γιόργκενσεν, Φόιθ, Αλμπιόλ, Κουένκα, Πεντράθα, Πίνο (68' Ντίας), Σουάρεθ, Τέρατς (83' Κίκο), Μπαένα (68' Κομεσάνα), Μορένο (83' Καπού), Σορλόθ (27' Μοράλες).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0