Football Talk

Αλμέιδα: «Έχω μάθει να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (video)

Αλμέιδα: «Έχω μάθει να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (video)
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε μεξικάνικο μέσο που έχει έρθει στην Ελλάδα για το αποψινό μεγάλο ματς απέναντι στην Αντβέρπ.

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει στο Μεξικό και για την αποψινή μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με την Αντβέρπ. Μάλιστα, μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο είχε βρεθεί στην Αμβέρσα πριν μία εβδομάδα, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και τώρα.

Οι Μεξικανοί ήρθαν στην Ελλάδα και θέλουν κι αυτοί να δουν την σημαντική αναμέτρηση της ΑΕΚ που θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους Μεξικανούς δημοσιογράφους και είχε μόνο καλά λόγια να πει γι’ αυτούς και όσο τους έχει ζήσει: «Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις. Αυτό μου το δίδαξε ο (Χόρχε) Βεργκάρα και νομίζω ότι το έμαθα», είπε ο Ματίας πριν το ματς με την Αντβέρπ και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στην Αμερική πήρα Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Με την πρώτη ευκαιρία που ήρθα στην Ευρώπη έφερα Μεξικανούς. Έχω μία εξαιρετική σχέση με την ομάδα που προπόνησα στο Μεξικό. Με τα αγόρια της Τσίβας. Στείλτε τους την αγάπη μου σε όλους. Κάποτε είχα δηλώσει ότι πιστεύω στον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή και τα γεγονότα το δείχνουν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0