Football Talk

Αρτούρ Ζόρζε: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Αρτούρ Ζόρζε: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για να προκριθεί.

Σχετικά Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την κρίσιμη ρεβάνς απέναντι στην Μπράγκα, για τα play off του Champions League και μετά τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ρούμπεν Πέρεθ και ο προπονητής των Πορτογάλων μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο Αρτούρ Ζόρζε στάθηκε στην τέλεια εμφάνιση που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να καταφέρει και να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση : «Όπως είχα πει και στην Μπράγκα αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες για μας. Εμείς θα κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι με σεβασμό στον αντίπαλό μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί».

 Για το πως θα αντιμετωπίσουν τον Παλάσιος: «Εμείς κοιτάμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει πολύ την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για την απόκτηση του Μουτίνιο και το γεγονός ότι ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα: Τον Zοάο τον φέραμε γιατί θεωρούμε ότι θα μεταδώσει θετική ενέργεια και πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Έχει πνεύμα νικητή και μπορεί να το μεταδώσει στους συμπαίκτες του».

Για το τι έχει πει στους παίκτες του: «Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο».,

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0