Football Talk

Σουαλιό Μεϊτέ: «Μίλησα με τον Τιάγκο Ντάντας και μου είπε πολλά καλά για τον ΠΑΟΚ»

Σουαλιό Μεϊτέ: «Μίλησα με τον Τιάγκο Ντάντας και μου είπε πολλά καλά για τον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις έδωσε ο Σουαλιό Μεϊτέ ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Σουαλιό Μεϊτέ μίλησε για την πρώτη εντύπωση που έχει για την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για τους λόγους που επέλεξε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουαλιό Μεϊτέ:

«Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος. Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα γίνω μέρος της ομάδας και θα ζήσω την εμπειρία. Θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Μίλησα με τον Τιάγκο Ντάντας, με τον οποίον ήμασταν μαζί στην Μπενφίκα. Μου είπε πολλά καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, οπότε στο φινάλε επέλεξα τον ΠΑΟΚ».

Για το τι τον οδήγησε στο να επιλέξει τον ΠΑΟΚ:

«Έχω ακούσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή πόλη για την οικογένεια μου. Είναι ένα καλό πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ. Τα παιδιά κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Χαρτς. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια την φετινή σεζόν και να προκριθούμε στην Ευρώπη. Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το αν γνωρίζει κάτι γι' αυτόν:

«Μίλησα για λίγο με τον προπονητή, καθώς υπήρχε το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ, είναι να περιμένω να μπω στις προπονήσεις, να βελτιώνομαι συνεχώς και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τι να περιμένει ο κόσμος να δει από εκείνον μέσα στο γήπεδο:

«Είμαι ένας έμπειρος παίκτης, παίζω και με τα δυο πόδια, έχω καλή τεχνική και φυσική κατάσταση. Νομίζω πως μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα με την εμπειρία μου».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ! Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0