Football Talk

Ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε το σερί: Χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ και… δεν εκτελεί ο Σβαμπ (video)

Ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε το σερί: Χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ και… δεν εκτελεί ο Σβαμπ (video)

Ο Ογκμούντουρ Κρίστινσον νίκησε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τα «11» βήματα και ο Σέρβος επιθετικός σταματάει το σερί που ήθελε μονάχα τον… Στέφαν Σβαμπ να αστοχεί σε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ο βασικός εκτελεστής πέναλτι στον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να έχει αστοχήσει αρκετές φορές, αφού έχει «βαρέσει» 16 φορές από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, στο ματς με την Κηφισιά (27/08) βρισκόταν στον πάγκο και η ευθύνη «έπεσε» στον Ζίβκοβιτς για να σκοράρει.

Εκείνος νικήθηκε από τον Κρίστινσον και έγινε ο πρώτος παίκτης του «Δικεφάλου» που χάνει πέναλτι και δεν λέγεται «Σβαμπ», μετά από τον Ιανουάριο του 2022. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είχε χρειαστεί να εκτελέσουν από τα «11» βήματα 14 φορές και σε όλες είχαν… ευστοχήσει!

Ακόμη και στο ματς απέναντι στην Μίντιλαντ στα νοκ-άουτ του Conference League, όπου αρκετοί κλήθηκαν να σουτάρουν από εκεί μολονότι δεν το συνηθίζουν (π.χ. Σίντκλεϊ.), διατήρησαν την ψυχραιμία τους και βρήκαν δίκτυα. Ο τελευταίος που είχε αστοχήσει ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς, άλλος ένας ο οποίος ήταν συστηματικά στις εκτελέσεις πέναλτι για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτό είχε συμβεί… ενάμιση χρόνο πριν, με τον Σλοβένο μέσο να έχει σουτάρει δύο φορές σε εκείνο το ματς από την «εσχάτη των ποινών». Αστόχησε στην πρώτη περίπτωση, πέτυχε γκολ στην δεύτερη και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ (3-0).

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0