Football Talk

Champions League: «Ματσάρα» χωρίς νικητή μεταξύ Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν – Για την ανατροπή η Ρακόφ των Παπανικολάου και Σβάρνα (video)

Champions League: «Ματσάρα» χωρίς νικητή μεταξύ Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν – Για την ανατροπή η Ρακόφ των Παπανικολάου και Σβάρνα (video)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι μεταξύ Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν (2-2), το μόνο που έλειπε από τη Γλασκώβη ήταν ο… νικητής. Όλα ανοιχτά στα play off του Champions League ενόψει του επαναληπτικού, ενώ η Ρακόφ των Γιάννη Παπανικολάου και Στράτου Σβάρνα χρειάζεται να ανατρέψει την εις βάρους της κατάσταση, έπειτα από την ήττα από την Κοπεγχάγη εντός έδρας (1-0).

Απολαυστικό παιχνίδι και… όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία. Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 με τους Σίριελ Ντεσέρς και Γιόχαν Μπακαγιόκο να σημειώνουν αμφότεροι δύο ασίστ.

Παράλληλα, η Ρακόφ των Γιάννη Παπανικολάου και Στράτου Σβάρνα θα «κυνηγήσει» την ανατροπή στον επαναληπτικό στη Δανία, μετά την ήττα με 1-0 από την Κοπεγχάγη στην έδρα της.

Η Ρέιντζερς πίεζε ψηλά από την αρχή του αγώνα και έτσι κατάφερε να σκοράρει. Ακριβώς πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντεσέρς έκλεψε την μπάλα και ο Σίμα άνοιξε το σκορ με μία καταπληκτική εκτέλεση.

Η Αϊντχόφεν βρήκε «απάντηση» στο 61’, με τον Μπακαγιόκο να γυρίζει την μπάλα, τον Σαϊμπαρί να κάνει μία απίστευτη προσποίηση και τον Σανγκαρέ να την στέλνει στα δίκτυα.

Ο Ματόντο έφερε τον δείκτη του σκορ σε 2-1 στο 78’ σε μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση, όμως ο Λουκ Ντε Γιονγκ ισοφάρισε στο τελικό σκορ δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά από κόρνερ.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς (22/08), η Κοπεγχάγη απέκτησε προβάδισμα για την είσοδό της στους ομίλους του Champions League, αφού επικράτησε με 1-0 της Ρακόφ στην Πολωνία. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 9ο μόλις λεπτό, με τον Ρακοβιτάν να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίκτυα της ομάδας του.

Οι πρωταθλητές Πολωνίας στάθηκαν άτυχοι και δεν ισοφάρισαν, αφού ο Γιάννης Παπανικολάου σκόραρε στο 39’, όμως ο Τσέμπουλα που του «σέρβιρε» το γκολ, είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ.

Στο τελευταίο ματς, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0